| Autor | Správa |
caspersk8
 Užívateľ
 Založený: 03.08.2008 Príspevky: 61
 | Zaslal: So 23.08.08 16:45 |   |
mam problem, chcel som vyskusat live CD na NB ASUS ale ziadna distribucia Linuxu mi nesla...nabootovalo CD ale ked som dal spustit tak to zamrzlo a koniec.
Vie mi niekto povedat preco? |
_________________ THE WEEKEND...STARTS HERE!!! | |
    |
 |
Zafod Biblbrox
 Užívateľ
 Založený: 15.08.2008 Príspevky: 59 Bydlisko: Betelgeuze
 | Zaslal: So 23.08.08 18:34 |   |
vitaj do klubu problemovych NB ja mam HP 6715s a totozny problem. Jedine co som rozbehal bola Mandriva 2007 spring, ale ta po chvilke pracovania zamrzala, takze som znova na zaciatku. fok  |
_________________ Blázon hovorí, čo vie. Múdry človek vie, čo hovorí. | |
    |
 |
PEDRO115
 Užívateľ
 Založený: 25.07.2008 Príspevky: 171
 | Zaslal: So 23.08.08 18:54 |   |
no mne to islo.mam asus f3e.
problemom je to ze som sa rozhodol to nainstalovat a som to doje.... pretoze som zvolil zlu moznost,sformatoval HDD aj s windowsom.
ovladace co mam su len k win.linux nasiel vsetko okrem sietovky ktoru tak velmi potrebujem.takze opatrne.
je dalsia moznost.
mozes si dat linux instalovat k windowsu.to by ti malo normelne frcat ako 2. OS a nemal by byt problem to vo windowse odinstalovat.no mne to neslo odinstalovat.ale mne nikdy nic nejde.tak sa rozhodnite ako chcete ale radsej si vsetko zalohujte.
P.S.:nezabudnite si zapametat meno a heslo ktore tam vlozite na zaciatku instalacie.bude potrebne |
| |
    |
 |
Zafod Biblbrox
 Užívateľ
 | Zaslal: So 23.08.08 19:17 |   |
jj, to poznam. Ja som tu Mandrivu instaloval vedla win xp. Vsetko bolo v pohode, az na to ze po chvilke linux mrzol. Najlepsi by sa mi videl Ubuntu, ten mi na starom pc nasiel vzdy vsetko bez problemov. Ale na tomto NB mam skratka asi smolu  |
    |
 |
branislav.poldauf
 Užívateľ
 Založený: 31.07.2008 Príspevky: 131
 | Zaslal: St 03.09.08 17:55 |   |
| Zafod Biblbrox napísal: | jj, to poznam. Ja som tu Mandrivu instaloval vedla win xp. Vsetko bolo v pohode, az na to ze po chvilke linux mrzol. Najlepsi by sa mi videl Ubuntu, ten mi na starom pc nasiel vzdy vsetko bez problemov. Ale na tomto NB mam skratka asi smolu  |
jedine co mozem odporucit je pozriet si a poskusat parametre pre jadro k bootu (acpi=off ....) a hladat v googli nejaku linux recenziu k vasmu pc/notebooku |
_________________ distro: ubuntu,arch +mnohe ine na skusanie
NTB:MSI-GX600-PX,C2D7500-2,2,3GB ram,320HDD, NV-8600 GT 512MB | |
     |
 |
mathias
 Užívateľ
 Založený: 01.09.2008 Príspevky: 103 Bydlisko: Kosice-okolie
 | Zaslal: Ne 07.09.08 13:28 |   |
Kamos mal presne ten isty problem na ASUSe a potom raz sme boli dakde vonku a pustill live CD ta mu to zrazu slo sme nechapali preco a doma mu to neslo a potom sme skusili vsetky pridavne zariadenia poodpajat krore fungovali pod USB mys... a nabehol mu linux v pohode no skuste toto, myslim si ze tam blbne to USB napiste potom ako ste pochodili  |
| |
  |
 |
Zafod Biblbrox
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 16.09.08 22:03 |   |
hmm, zaujimave skusim a napisem. |
    |
 |
suchy
 Čestný člen
 Založený: 17.10.2006 Príspevky: 1770
 | Zaslal: Ut 16.09.08 22:55 |   |
v pripade, ze mas widescreen a nenabehne obraz, pomoze vga=771. inak ja osobne som na svoj notas instaloval cez alternate cd(ubuntu), potom v konzole doinstaloval ovladace a vsetko slapalo vporiadku. |
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. | |
     |
 |
caspersk8
 Užívateľ
 Založený: 03.08.2008 Príspevky: 61
 |
no ja som ho neinstaloval...chcel som len liveCD vyskusat, aby som sa v linuxe rozkukal nakolko som s nim este nerobil, a az potom sa rozhodnut ci ho nainstalujem alebo nie |
_________________ THE WEEKEND...STARTS HERE!!! | |
    |
 |
Zafod Biblbrox
 Užívateľ
 | Zaslal: St 17.09.08 11:42 |   |
re: suchy - tiez dobra rada vyskusam, som na to zvedavy, kazda rada je dobra  |
    |
 |
euthanan
 Užívateľ
 Založený: 20.11.2007 Príspevky: 375
 | Zaslal: Pi 10.10.08 13:12 |   |
| Zafod Biblbrox napísal: | vitaj do klubu problemovych NB ja mam HP 6715s a totozny problem. Jedine co som rozbehal bola Mandriva 2007 spring, ale ta po chvilke pracovania zamrzala, takze som znova na zaciatku. fok  |
ahoj chlapci s problemovymi notebookmi tak som v klube bo aj mne mrzne a to sa podrz fedora |
| |
  |
 |
|