| Autor | Správa |
daniel5
 Užívateľ
 Založený: 08.06.2008 Príspevky: 9
 | Zaslal: Po 14.07.08 18:50 |   |
Tuna pridavam novy link na clanok:
Vynikajúca odozva na týždeň akcií proti praktikám Lionbridge a totálna fraška na súde
http://priamaakcia.sk/?action=view_article&id=443
K tej zbierke, co sa spominala vyssie: ak ste pozorne citali clanky, tak zbierka NIE JE potrebna, ide tu o moralnu podporu.
A podla mna logika - v Afrike (ci kdekolvek inde) sa deju omnoho vacsie zverstva, preco sa zaoberat v porovnani s tym malickostou, ako je prepustenie - tak podla mna je dolezite vstupovat do konfliktov, ktore su tu a teraz. A aj preto, ze sa to moze stat aj kolegovi v praci ci niekomu v rodine. Nebudem predsa kaslat na kamosa, ktoreho prepustili len preto, ze sa to v porovnani s genocidou zda ako pohoda, ved si najde iny job. Nie, podla mojho nazoru, nemozeme tolerovat prepustanie, zvlast za odborarske aktivity. Ak je toto prilis socialne citenie, tak ok. Ked niekoho prepustit, tak sefa... |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 |
| daniel5 napísal: | Tuna pridavam novy link na clanok:
Vynikajúca odozva na týždeň akcií proti praktikám Lionbridge a totálna fraška na súde
http://priamaakcia.sk/?action=view_article&id=443
K tej zbierke, co sa spominala vyssie: ak ste pozorne citali clanky, tak zbierka NIE JE potrebna, ide tu o moralnu podporu.
A podla mna logika - v Afrike (ci kdekolvek inde) sa deju omnoho vacsie zverstva, preco sa zaoberat v porovnani s tym malickostou, ako je prepustenie - tak podla mna je dolezite vstupovat do konfliktov, ktore su tu a teraz. A aj preto, ze sa to moze stat aj kolegovi v praci ci niekomu v rodine. Nebudem predsa kaslat na kamosa, ktoreho prepustili len preto, ze sa to v porovnani s genocidou zda ako pohoda, ved si najde iny job. Nie, podla mojho nazoru, nemozeme tolerovat prepustanie, zvlast za odborarske aktivity. Ak je toto prilis socialne citenie, tak ok. Ked niekoho prepustit, tak sefa... |
lenze tebe asi nedochadza, ze toto je ako plytvanie prostriedkami (alebo sudcovia atd pracuju zdarma ? ) a rovnako aj plytvanie casom na hluposti. tuto nejde o to ci je to socialne citenie alebo co, ale miesto toho by sa ludia mali zamerat na omnoho horsie problemy ako prepustenie jedinca z prace.. to akoze mna teraz ked neprijali do prace bez udania dovodu ci oznamenia to mam hlasit ako ujmu na psychickom zdravi lebo sa citim blbo ? nehnevaj sa... |
| |
  |
 |
Freelan
 Užívateľ
 Založený: 03.06.2006 Príspevky: 2468 Bydlisko: Brezno
 |
On sa nehneva, on robi reklamu odborom, a sam nikdy nic ine nebude ako protestujuci zamestnanec ci ako to nazvat operator vyroby? Jeho nase poznamky ci komentare ani nezaujimaju cize je celkom zbytocne na to reagovat, skoda ze som to zistil az z odstupom casu. A vobec co je to za moralnu podporu ked mu poslem peniaze? Je to charita nic ine peniaze uz neuvidim. Mozes byt dobry vsetkym ludom pomoct aj tak mozes ostat sam ked to budes potrebovat ty, a tak to aj ostava. |
| |
  |
 |
daniel5
 Užívateľ
 |
Freelan: neviem ako tvoje odpovede, ale odpovede ludi, ktori pocituju nejaky problem ma zaujimaju, netoci sa svet len okolo teba. a otazka financnej zbierky na pravnika, ak si pozorne cital clanky, tak je neaktualna. unika ti pointa celej veci, mozno preto, ze si prilis zahladeny do seba, ktovie...
El mariachi napisal: to akoze mna teraz ked neprijali do prace bez udania dovodu ci oznamenia to mam hlasit ako ujmu na psychickom zdravi lebo sa citim blbo ?
Jakuba prepustili z prace kvoli odborarskym aktivitam. To moze byt velmi neprijemne pre dalsich odborarov...
Nechapem, preco pises o tom, ze teba neprijali do nejakej prace. Ved to aj mna, no a??
Pokial ide o debatu o hlade v Afrike a mojej/vasej zodpovednosti zan, o debatu na temu Fico, Meciar a odbory, debatu o inych "horsich problemoch" - odmietam sa bavit na tieto temy v tomto topicu. Ak chce dakto o tom debatit, nech si zalozi novy topic.
Tuna by som uvital, keby sa preberali veci suvisiace priamo so sporom okolo Lionbridge alebo sirsie problematika odborarskych aktivit v IT sektore. |
| |
  |
 |
daniel5
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 13.04.09 22:59 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|