| Autor | Správa |
itsgoingd
 Skúsený užívateľ
 Založený: 24.09.2006 Príspevky: 1433 Bydlisko: SA, Slovakia
 |
| citácia: | | a flash, konkretne 8, isiel nainstalovat jak klasicky vo win. rozkliknes exac, parkrat next a mozes spustit. ziadny problem. inak mam taky dojem, ze ziaden flash cs2 neexistuje. jediny flash ktory vydal adobe bol az cs3. macromedia cislovala po 8, ktoru vydala poslednu. |
enyvej, teraz som skusal Adobe Flash CS3 na viacmenej defaultom WINE 1.0 a nespustil som ani instalaciu |
| |
      |
 |
POM4R4NC
 Užívateľ
 Založený: 30.05.2006 Príspevky: 2299 Bydlisko: ZA
 | Zaslal: Pi 27.06.08 13:35 |   |
CS3 este nie je podporovany nie? myslim, ze len nejaka portable verzia |
| |
   |
 |
miker
 Užívateľ
 Založený: 31.05.2007 Príspevky: 1393 Bydlisko: Budmerice Vek: 19
 | Zaslal: Pi 27.06.08 14:24 |   |
|
   |
 |
johny3212
 Užívateľ
 Založený: 02.11.2007 Príspevky: 470 Bydlisko: Zilinska Univerzita :)
 | Zaslal: Pi 27.06.08 16:36 |   |
| miker napísal: |
dufam ze sa coskoro ovedomia vyrobcovia hier a podobne podporovat aj OS linuxi tak ako windowsi  |
no tak to dost tasko pochybujem, kedze nove hry su vecinou tvorene pod DirectX a to nie je len ako z C na C++ ze namiesto printf nap. cout. OpenGL ma iny sposob vykreslovania grafiky a us vidim firmu kt. bude tu hru (CCA 8GB) vyvijat aj v DirectX a OpenGL pre Linuxi a pitat love za nuu od Linuxakov. loool. Us len zdrojak OpenGL pre windows a linux ma iste odlisnosti.
A ten flash player, myslim ze ste pisali o playery, tak su vyvijane aj priamo pre linuxi, od inych firiem, nie su tak dobre ako Adobe, ale ide tam 80 % videii po nete. Ja pouzivam Shockwave Flash. |
_________________ Notebook: HP EliteBook 8740w
You can see my work in my www | |
     |
 |
johny3212
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 27.06.08 16:47 |   |
| Andres28791 napísal: | Chlapi, mne sa napr. podarilo rozbehnúť cez wine BOČNÝ PANEL . S programami je to v linuxe cez wine pohodička, no s hrami krížová cesta. Neskutočne často sa mi stáva, že hra preblikáva, padá atď. |
No dalsi pripad toho gameblera v linuxe, tebe je linux na nic sa mi zda a nevem aky bocny panel myslis ? Z windows? Co si chori? Nieco ako je vo viste? Sak linux ma Karamba, tam je teem fat ako naprdenych, wini sa moze schovat do skatulky.
www.kde-look.org/ |
     |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Pi 27.06.08 17:58 |   |
| johny3212 napísal: | no tak to dost tasko pochybujem, kedze nove hry su vecinou tvorene pod DirectX a to nie je len ako z C na C++ ze namiesto printf nap. cout. OpenGL ma iny sposob vykreslovania grafiky a us vidim firmu kt. bude tu hru (CCA 8GB) vyvijat aj v DirectX a OpenGL pre Linuxi a pitat love za nuu od Linuxakov. loool. Us len zdrojak OpenGL pre windows a linux ma iste odlisnosti.
A ten flash player, myslim ze ste pisali o playery, tak su vyvijane aj priamo pre linuxi, od inych firiem, nie su tak dobre ako Adobe, ale ide tam 80 % videii po nete. Ja pouzivam Shockwave Flash. |
no ja neviem ako to mysleli oni, ja som hovoril o programe, nie o playeri  |
| |
  |
 |
johny3212
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 27.06.08 20:07 |   |
no tak potom aano, to je jedina chyba ze Adobe maximalne nepodporuje linux a nic pren nerobi, aj preto ze novy photoshop stoji skoro 40 litrov a by sa im to koli tomu neoplatilo, ale vraj sa da spojaznit cez Wine, ale ja som to ete neskusal lebo nemam cas, aj tak no, kto si zakupi do osobneho pc doma, nieco od adobe ked to moze mat kreknute, spoluziacke oco kupil origal vistu dvd, lool, to je truubka, bola napichana, ale us sa vratila k XP  |
     |
 |
|