IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @211
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vaše dáta sú v oblakoch

Virtuálny desktop lacno, spoľahlivo, bez kompromisov. www.ts.avnet.com

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

linux - programy z winu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
itsgoingd
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 24.09.2006

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 0:42Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
a flash, konkretne 8, isiel nainstalovat jak klasicky vo win. rozkliknes exac, parkrat next a mozes spustit. ziadny problem. inak mam taky dojem, ze ziaden flash cs2 neexistuje. jediny flash ktory vydal adobe bol az cs3. macromedia cislovala po 8, ktoru vydala poslednu.

enyvej, teraz som skusal Adobe Flash CS3 na viacmenej defaultom WINE 1.0 a nespustil som ani instalaciu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberGoogle TalkTwitterZobraziť autorove WWW stránky
POM4R4NC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 13:35Odpovedať s citátomNávrat hore

CS3 este nie je podporovany nie? myslim, ze len nejaka portable verzia
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabber
miker
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 14:24Odpovedať s citátomNávrat hore

tu mate ten novy wine 1.0 na stiahnutie pre Debian (ubuntu a pod.)

http://wine.budgetdedicated.com/archive/index.html

odporucam ak mate starsie verzie.

maju stranku kde je databaza aplikacii podporovana na wine 1.0...
nastavte si top200

http://appdb.winehq.org/votestats.php

btw: tu je databaza na ubuntu 8.04
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?bIsQueue=false&bIsRejected=false&sClass=distribution&iId=543&sAction=view&sTitle=View+Distribution

johny3212
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.11.2007

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 16:36Odpovedať s citátomNávrat hore

miker napísal:

dufam ze sa coskoro ovedomia vyrobcovia hier a podobne podporovat aj OS linuxi tak ako windowsi

no tak to dost tasko pochybujem, kedze nove hry su vecinou tvorene pod DirectX a to nie je len ako z C na C++ ze namiesto printf nap. cout. OpenGL ma iny sposob vykreslovania grafiky a us vidim firmu kt. bude tu hru (CCA 8GB) vyvijat aj v DirectX a OpenGL pre Linuxi a pitat love za nuu od Linuxakov. loool. Us len zdrojak OpenGL pre windows a linux ma iste odlisnosti.

A ten flash player, myslim ze ste pisali o playery, tak su vyvijane aj priamo pre linuxi, od inych firiem, nie su tak dobre ako Adobe, ale ide tam 80 % videii po nete. Ja pouzivam Shockwave Flash.

johny3212
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 16:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Andres28791 napísal:
Chlapi, mne sa napr. podarilo rozbehnúť cez wine BOČNÝ PANEL . S programami je to v linuxe cez wine pohodička, no s hrami krížová cesta. Neskutočne často sa mi stáva, že hra preblikáva, padá atď.

No dalsi pripad toho gameblera v linuxe, tebe je linux na nic sa mi zda a nevem aky bocny panel myslis ? Z windows? Co si chori? Nieco ako je vo viste? Sak linux ma Karamba, tam je teem fat ako naprdenych, wini sa moze schovat do skatulky.

www.kde-look.org/

walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 17:58Odpovedať s citátomNávrat hore

johny3212 napísal:
no tak to dost tasko pochybujem, kedze nove hry su vecinou tvorene pod DirectX a to nie je len ako z C na C++ ze namiesto printf nap. cout. OpenGL ma iny sposob vykreslovania grafiky a us vidim firmu kt. bude tu hru (CCA 8GB) vyvijat aj v DirectX a OpenGL pre Linuxi a pitat love za nuu od Linuxakov. loool. Us len zdrojak OpenGL pre windows a linux ma iste odlisnosti.

A ten flash player, myslim ze ste pisali o playery, tak su vyvijane aj priamo pre linuxi, od inych firiem, nie su tak dobre ako Adobe, ale ide tam 80 % videii po nete. Ja pouzivam Shockwave Flash.

no ja neviem ako to mysleli oni, ja som hovoril o programe, nie o playeri
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
johny3212
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 27.06.08 20:07Odpovedať s citátomNávrat hore

no tak potom aano, to je jedina chyba ze Adobe maximalne nepodporuje linux a nic pren nerobi, aj preto ze novy photoshop stoji skoro 40 litrov a by sa im to koli tomu neoplatilo, ale vraj sa da spojaznit cez Wine, ale ja som to ete neskusal lebo nemam cas, aj tak no, kto si zakupi do osobneho pc doma, nieco od adobe ked to moze mat kreknute, spoluziacke oco kupil origal vistu dvd, lool, to je truubka, bola napichana, ale us sa vratila k XP

Zaslať odpoveď