IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @204
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

Licencia s testovacím Windowsom na VirtualBoxe

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Alastor
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.10.2010

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 21:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám program Oracle VM Virtual Box a preto by som sa chcel spytat, ze ak si nanom nainstalujem Windows XP s rovnakou licenciou aku pouzivam realne na PC nepokazim si tym licenciu?? Samozrejme, windows nedam aktivovat ale pre istotu sa pytam. Virtual Box sluzi na simulovanie instalovania a testovania operacnych systemov, pre tych ktori to nepoznaju. Dakujem za odpoved
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
Virtual Box sluzi na simulovanie instalovania a testovania operacnych systemov

Je to emulátor PC (virtuálne PC), nemá nič spoločné s tvojím OS (ani licenciou) na skutočnom PC.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Alastor
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.10.2010

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

vdaka za radu, ale aktivaciu windowsu radsej aj tak neskusam
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
michalesku
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2010
Vek: 34

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 22:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked som to presne tymto sposobom robil ja, zavolal som do MS a potvrdili mi, ze je mozna normalna aktivacia, pretoze neporusujes licencne podmienky (licencia pre jedneho pouzivatela na jednom fyzickom pocitaci), instalaciu s produktovym klucom mojej licencie mam aktivovanu okrem virtualnych PC este aj na pocitacoch niekolkych klientov, ked som kvoli downgrade Visty Business potreboval realny Product Key.
Takze ked aktivujes virtualny Windows XP, nic to nespravi s hlavnou licenciou.

PC: CPU Intel Core2Quad Q9550 2.83GHz + Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB MSI P45-8D Memory Lover | RAM Kingston HyperX DDR2-1066 2x1GB + 2x512MB | VGA nVidia GeForce 9400 GT 512MB Silent | HDD WD RE3 2x1TB RAID0 + WD Caviar Blue 500GB + WD Caviar Blue 320GB | DVD±RW Samsung SH-S223B | DVD-ROM Plextor PX-130A | CD-RW Plextor Premium | FDD + Card Reader Teac FD-CR7 | Audio Creative SB Audigy 2 ZS Platinum + KOSS PRO4AA Titanium | TV AVerTV Hybrid+FM PCI A16D | PS Gigabyte ODIN Pro 550W Modular | Mouse ROCCAT Kone v2 + ROCCAT Sota Granular Black | LCD FSC ScenicView P20-2S + FSC Amilo L3220T // NB1: Compaq Evo N610c | 14" SXGA+ | CPU Intel Pentium 4 2.0GHz | RAM 2x512MB | HDD WD 160GB // NB2: FSC Lifebook S7110 | 14" XGA | CPU Intel Core2Duo T5500 1.66GHz | RAM 2x1GB | SSD WD 128GB | 2nd Battery // NB3: FSC Stylistic ST5032 | 12.1" XGA | CPU Intel Pentium M ULV 753 1.2GHz | RAM 2x1GB | HDD WD 80GB | Docking Station | IR Keyboard // NB4: FSC AMILO Mini Ui3520 | 8.9" WSVGA | CPU Intel Atom N270 1.6GHz | RAM 1GB | HDD 60GB // PDA: FSC Pocket LOOX T810 | 2.4" 240x240 | CPU Intel PXA270 416 MHz | RAM 64MB | ROM 128MB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNSkypeGoogle Talk
Zaslať odpoveď