|
 | | |
| Autor | Správa |
wave
 Užívateľ
 Založený: 20.01.2008 Príspevky: 133 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Ne 10.02.08 23:55 |   |
dosť lamersa otazka, ale co presne znamenaju tie kody na konci monitorov od LG? napriklad L226WA-WN alebo L226WTQ-SF.. su to len farebne vyhotovenia alebo to má aj nejaky hlbsi vyznam...
BTW: ak niekto viete napiste aj co (aku farbu alebo kontrast alebo co...) jednotlive oynacenia ynamenaju..
diiiiky |
| |
    |
 |
br4n0
 Skúsený užívateľ
 Založený: 22.03.2007 Príspevky: 2110 Bydlisko: Bratislava V
 | Zaslal: Po 11.02.08 13:17 |   |
SF, BF je strieborný, čierny
WTQ je niečo ako wide, tilt, quick, teda širokouhlý s naklápaním a zrýchlenou odozvou
WA-WN neviem, ale parametre naznačujú, že je to nástupca WTQ |
| |
  |
 |
wave
 Užívateľ
 Založený: 20.01.2008 Príspevky: 133 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Po 11.02.08 16:06 |   |
| br4n0 napísal: | SF, BF je strieborný, čierny
WTQ je niečo ako wide, tilt, quick, teda širokouhlý s naklápaním a zrýchlenou odozvou
WA-WN neviem, ale parametre naznačujú, že je to nástupca WTQ |
thx... ja som zatial zistil toto:
SN - strieborno čierny
WN - čierno biely (lesklý)
inak ten WA-WN nieje podla špecifikácie nástupca, obrazovky sú totožné ale WA má viac stupov (hdmi, aj kompozitný RGB) ale WTQ má zas F-engine
hlavne ma trápy L226WA chcem si ho kúpiť, ale nie vo verzii WN ale napríklad v SN... ale vačšina slovenských predajcov ponúka len WN a aj všade na webe je vačšinou ten... občas sa vyskitne aj iný obrázok ale je priňom napísane WN a na stránke LG už vôbec nieje rozdelenie podla farby... je to totálne neseriozne nikde na webe sa nedá nájsť v akých vyhotoveniach sa jednotlivé modeli vyrábajú a vačšinou je na stránke predajcu len 1 obrázok, ktorý ani nezodpovedá názvu, úplný bordel..
BTW: asi mi ostávy objednať si L226WA-SN a dúfať že taký existuje, alebo L226WA-WN a čakať aká farba príde  |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |