IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @203
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Poistenie nehnuteľnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

LG LCD blika

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: St 05.03.08 21:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim kde moze byt problem ze moje LCD LG L1919S blika pri 75hz uz dost malo ale da sa vidiet a pri 60hz pomerne vela. mam prepatovu ochranu a aj tak.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 08.03.08 0:21Odpovedať s citátomNávrat hore

tie hz by nemali mat priamy vplyv na blikanie, kedze je to len teoreticky rychlost otacania pixelov na monitore. ty mozes vidiet maximalne blikanie podsvetlovacich trubic. skus dat maximalny jas, aj kontrast, ci to bude robit stale. ak to blikanie vylozene vadi, a prekaza, tak si myslim ze je to dovod pre reklamaciu.

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 08.03.08 11:43Odpovedať s citátomNávrat hore

takze som dal na maximum jas,kontras a robi to stale ale som zistil ze na bielych farbach to skoro nevidiet a na ciernych farbach o dost viac. Bohuzial reklamacia nepojde lebo nemam zarucny list, vlastne mi ho nedali :-( a ani blok uz neni, takze ho budem musiet spravit sam a nieco.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 08.03.08 13:34Odpovedať s citátomNávrat hore

skusal som rozne ine kable vga,el. kabel - ac nepomohlo, vyskusal som inu graficku kartu nepomohlo, takze asi nic nepomoze. Este som nasiel takyto otvor vzadu na LCD pozri obraz.

http://www.imghosting.eu/uploaded25/DSC00327.JPG
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 08.03.08 17:56Odpovedať s citátomNávrat hore

zmensil som ten obrazok. rozhodil velkost fora.

to bude nieco ako zamknutie monitora, alebo nieco take v manuale k tomu neni nic? mozno to bude nejaky servisny otvor, ale pre bezne pouzivanie to pre teba nehra ulohu.

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 11.03.08 14:19Odpovedať s citátomNávrat hore

OK problem vyrieseny, nebolo to v LCD ale v el. vedeni
Zaslať odpoveď