|
 | | |
| Autor | Správa |
muffy69
 Užívateľ
 Založený: 27.01.2007 Príspevky: 23
 | Zaslal: St 04.04.07 22:40 |   |
7.1.0.2 je uz dost stara verzia ved teraz je aktualna 7.8.5.0 skus si ju nainstalovat |
| |
  |
 |
ertin
 Užívateľ
 Založený: 05.04.2006 Príspevky: 3117 Bydlisko: Petržalka, to je oblasť v ktorej som ja doma...
 |
už mi to ide
voláko som to spojazdnil |
_________________ MB:MSI X58 PLATINUM. CPU:Intel i7 920 2,66/8MB, cooled by: Scythe Orochi RAM:Corsair, 6GB DDR3 1600MHz. VGA:ZOTAC GT430 1GB Passiv. HDD:WesternDigital, RE2 500GB +640 GB + 1TB, Seagate 500 GB. ROM:DVD-RW Lite-On 524. Monitor: SAMSUNG 2443BW Printer: HP 1515n (LAN) PSU: XILENCE 600W. Audio: Creative P380 (2,1), Soft:Win 7 x64. Book: ASUS EEE 1015P, 2GB, Patriot Warp 32GB SSD, W7, Phone Samsung Galaxy Mini + SE k810 4GB. | |
        |
 |
Ingenium Deerro
 Užívateľ
 Založený: 31.07.2006 Príspevky: 917 Bydlisko: USG Ishimura
 | Zaslal: St 11.04.07 14:02 |   |
ja som vcera chcel vyskusat LS na mojej H20L ...zkontroloval som ci mam LSS - mal som sice nie najnovsi ale mal ... hodil som este ELCU a tak som vlozil VERBATIM LS DVD, vybral obrazok v NERO COVER DES. a dal "print" ... islo to asi 5min., potom to vyplulo "chybu v komunikacii so zariadenim" ... napalka ale stale nieco robila, pretoze blikala ledka a nechcela vyplut DVD ..tak som dal restart...nabootoval xp, a ako som sa prihlasil, tak jedine co mi zobrazi je moj obrazok na pozadi a mozem spustit CTRL+SHIFT+ESC - spravcu uloh ... explorer.exe bezi, no ked chcem spustit novu ulohu, tak mi po kliknuti na tlacitko "prehladavat" zostane PC vysiet ... takisto ked stlacim CTRL+ALT+DEL a dam restart, tiez zostane vysiet... nabootoval som teda do SAFE MODU bez problemov sa mi zobrazil desktop, kedze som si spravil bod obnovi pred instalaciou ELCU tak som v ELCU vyresetoval nastavenie, odinstaloval a dal som vratit bod obnovy pred inst. ELCU. Lenze opat iba nabootuje po prihalsovaciu obrazovku a po prihlaseni zobrazi iba pozadie ... ani kontrolka disku neblika ... skusal som sa prihlasit pod svojim uctom a takisto pod uctom "Administrator" - tam to tiez zostane vysiet asi v rovankom bode ... na DVD mi nakreslilo zhruba 5mm hruby usek od stredu ... dnes idem este skusit oskenovat PC ci nahodou nieje virus o com ale silno pochybujem ... kedze vacsinou casu niesom ani na net pripojeny a sam viem ako mam svoj PC pred havedou chranit... nechapem co sa moze spustat pri prihlasovani take co ostatne vsetko zabrzdi ... vyskusam este hodit novy LSS, ked nepomoze hodim aj novy FW, len sa bojim ze tym ju uz uplne dod*bem, predtym vsak este vyskusam povypinat niektore sluzby a ovladace, ktore sa spustaju pri starte .... uvidim... stalo sa to uz niekomu??? |
_________________ CPU: i5 2500K MB: MSI P67-GD65 RAM: Corsair XMS3 DDR3 2x2GB 1600MHz CL8 VGA:Gigabyte NVIDIA GTX560 Ti OC HDD: Seagate 7200.10 250GB 16MB cache ST3250620AS DVD-RW: Samsung S223C Case: Fractal Design Define XL PSU: Seasonic S12II 520W Ostatné perifériá: Microsoft SideWinder X6, Logitech G5, SteelPad Qck, Samsung SyncMaster T220, AKG K 530 | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |