IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @196
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Záhradné čerpadlá Gardena

Moderné a výkonné čerpadlá na vodu so všestranným využitím na záhrade. www.gardena.sk

Opravy a servis práčok

Opravujem automatické práčky okrem Tatramat, Romo poloautomaty. www.elop.sk

Lenovo G560 Klavesnica

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
K0miK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2007

PríspevokZaslal: So 10.12.11 2:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,
neviete kde by som mohol prosim vas zohnat presne takyto isty enter na svoju klavesnicu ?
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g560-d227436.htm?kampan=adw1_notebooky_lenovo-produkty&gclid=CKTc8ZSI9qwCFcUl3god7kV-AQ#foto
Je taky isty ako na obrazku. Moj sa mi urval a nebudem kvoli tomu kupovat celu klavesnicu.

Notas je este v zaruke, ale nechce sami 30 dni cakat nato pokial mi vymenia jednu klavesu.
Nemate nahodou niekto moznost zohnat takyto enter alebo neviete kde by som ho mohol zohnat ?

Dakujem za tipy.

Asus p5k,Intel core 2 duo E8400 3.0Ghz @ 3.6Ghz,MSI NX8800GT 512 T2D512E, A-DATA DDR2 2x 2GB 800+MHz dual Extreme Edition,SAMSUNG 750GB SATA2 32MB - HD753LJ,Fortron 500W Blue storm II,Thermaltake MATRIX STAHL black VD2000BNS
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: So 10.12.11 20:02Odpovedať s citátomNávrat hore

zohnat jedine v servise alebo v bazari. Zaloz si napriklad temu v bazari podla prislusnych pravidiel.

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
budinec
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2011

PríspevokZaslal: Št 19.01.12 1:33Odpovedať s citátomNávrat hore

K0miK napísal:
Zdravim,
neviete kde by som mohol prosim vas zohnat presne takyto isty enter na svoju klavesnicu ?
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g560-d227436.htm?kampan=adw1_notebooky_lenovo-produkty&gclid=CKTc8ZSI9qwCFcUl3god7kV-AQ#foto
Je taky isty ako na obrazku. Moj sa mi urval a nebudem kvoli tomu kupovat celu klavesnicu.

Notas je este v zaruke, ale nechce sami 30 dni cakat nato pokial mi vymenia jednu klavesu.
Nemate nahodou niekto moznost zohnat takyto enter alebo neviete kde by som ho mohol zohnat ?

Dakujem za tipy.

velký alebo malý Enter ?
martes25
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.04.2010

PríspevokZaslal: St 04.04.12 7:37Odpovedať s citátomNávrat hore

mám presne tento istý problem ,, veľký enter sa mi urval a nedrží to tam neviem čo stym .. v zarukee je ale to tam moc nechcem davať a neviem či by mi to zobrali keďže som sa ho už pokúšal nalepiť

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
budinec
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2011

PríspevokZaslal: St 11.04.12 7:43Odpovedať s citátomNávrat hore

tiež som zohnal len druhú klavesnicu . Samotný Enter sa mi nepodarilo zohnať .
Zaslať odpoveď