IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @134
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Kupa pera zo zahranicneho eshopu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
reDo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2009

PríspevokZaslal: So 22.08.09 19:45Odpovedať s citátomNávrat hore

a das link?? pri googly mi naslo iba Da vinciho

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: So 22.08.09 19:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Ich eshop som nikde nenasiel, takze ani neviem kde inde okrem auparku maju predajne

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
reDo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 27.08.09 15:09Odpovedať s citátomNávrat hore

mam na ebay.co.uk vybrate dve veci a pri tych veciach je aj postovne uz to mam najdene do SR ale nie je mijesne ze je pri obidvoch napisany postovne a balne a avedla je ze kazdy dalsi tovar alebo daco take a pri prvom je to 2,99 Libry a pri druhom je ta hodnota 5,50Libry a ja chcem vediet ako to amm kupit aby som zaplatil tu mensiu cifru poradite pls som na ebay novy
teraz som prisiel na to ze ta dalsia cena je asi dalsi vyrobok oid toho isteho vyrobcu a nie dalsi vyrobok od ineho vyrobcu ale nwm pomozte pls!!

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
reDo
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 30.08.09 12:36Odpovedať s citátomNávrat hore

nemate niekdo nejaky podobny navod ako sem dal david ten na ebay ale na amazon?? pls pls

Zaslať odpoveď