IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @123
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

Ktore multivitaminy a Q10?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 22:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Ktore multivimany s mineralmi a Q10 doplnok by ste mi doporucili?

Sucasnost: https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2768/walmark-energy-spektrum-21-zdarma_skupina_115

Zatial par mesiacov uzivam ES s Q10 a som viac menej spokojny, aj ked niekedy je mi na vracanie a mam problem prehltnut tie tabletky, ale rozhodne je to lepsie nez tie zrudy, co ma Revital. Planujem pouzivat aj samostatny Q10, ktory citelne dodava energiu, ES obsahuje len 3mg, ja chcem nieco, co ma 30-60mg, premyslam nad tymto:

Q10:

https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/4514/gs-premibion-q10-30-cps
https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/4505/gs-koenzym-q10-60-mg-30-cps

Multivimany (obsahuju toho viac a vo vetsom mnozstve ako Energy Spektrum):

https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2337/walmark-abc-spektrum-30-tbl_skupina_115
https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2918/jamieson-super-vita-vim-125-tbl_skupina_115

Pracujem na poste, cize sa mi zide kazdy gram energie, ktoru mozem vyuzit, ci uz na fyzicku pracu alebo proti stresu.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2007

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 23:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak chces vitaminovy doplnok na energiu, velmi dobry je zensen... skus si ho zohnat, 500mg tableta sa uziva 3 krat denne ale maximalne len 8 tyzdnov,potom musis mat aspon 2 tyzdnovu prestavku...funguje to zarucene,robim v obchode s tymito doplnkami a uz som aj skusila, potlaci to unavu:-)

...alebo mozes skusit vitaminovy doplnok z Guarany...ze vraj ma podobne ucinky, no a multivitaminy je dobre kombinovat z hoci cim...tiez dodavaju urcitu davku energie

Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 23:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Noo pre "športovcov" (ale imho sa to dá použiť aj v čase iného fyzického vypätia) je dobrý Thermofit od kompavy (kamoš mi to odporučil, rozmýšľam nad tým ako nad jednou z možností) ak by si chcel fakt energetický kopanec počas dňa... Len ak nad ním budeš rozmýšľať, treba si poriadne prečítať pár článkov k tomu. Píšu, že je to na prírodnej báze, ale človek nikdy nevie....

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 19.05.09 23:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Ved to, vsade pisu ze je to prirodne a pritom su to vsetko umelo vyrobene vitaminy. Ten Thermofit by bol na mna asi trochu moc. Skusim nejaky zensen, co to urobi. Guaranu som skusal, mi pride, ze skor len drzi otvorene oci, ale proti unave mi to velmi nepomohlo. Energit pre kamionistov su super tablety, ale ucinkuju len ~30 min a tiez sa to nedoporucuje pouzivat natrvalo, ja chcem len nieco ako doplnok stravy, ktoru u mna tvori akurat mlieko a nejake sladkosti, obcas aj normalne jedlo. Napr. vcera som mal 4 Mily a mlieko a potom mlieko s kakakovym napojom, den predtym 3 cokolady Milky s mliekom, mali akciu v Lidli.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2007

PríspevokZaslal: St 20.05.09 10:38Odpovedať s citátomNávrat hore

asi je lepsie sa zdravo stravovat (ovocie, zelenina) ako do seba hadzat umele vitaminy - aj ked to je na prirodnej baze, urcite vo vela pripadoch tam musia dat chemiu minimalne ako konzervant

ja som mal taku ucitelku na strednej, bola hrozne chuda ale plna energie a ze vraj jedla napr na obed 2 pomarance, na ranajky jogurt s vlockami...
zdravo sa stravovat je zlozite lebo kazdemu sa hodi nieco ine ale ked najdes veci vhodne pre teba tak urcite silno pocitis rozdiel oproti mile a cokoladam
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 20.05.09 11:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravo sa stravovat je zlozite najma preto, ze je to neuveritelne drahe. Samozrejme, ze by som radsej jedol banany, rajciny, jahody a ja neviem co, okrem toho by mi to aj velmi chuti, ale bohuzial musim sa na svet pozerat realne, priemerny plat Slovaka sa rovna mojmu 300-400 mesacne a z toho este treba platit aj ine veci ako stravu.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2007

PríspevokZaslal: St 20.05.09 11:38Odpovedať s citátomNávrat hore

no nezabudni ze ani ten zensen nie je na dlhodobe uzivanie,ako som povedala po tych 8 tyzdnoch musis mat prestavku,a neocakavaj odburanie unavy hned od prveho dna, daj tomu aspon tyzden

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2007

PríspevokZaslal: St 20.05.09 11:43Odpovedať s citátomNávrat hore

TOMxEU napísal:
Zdravo sa stravovat je zlozite najma preto, ze je to neuveritelne drahe. Samozrejme, ze by som radsej jedol banany, rajciny, jahody a ja neviem co, okrem toho by mi to aj velmi chuti, ale bohuzial musim sa na svet pozerat realne, priemerny plat Slovaka sa rovna mojmu 300-400 mesacne a z toho este treba platit aj ine veci ako stravu.

no v tom mas pravdu, hlavne ak by si clovek chcel kupovat bio/eko vyrobky tak ho moze porazit z tych cien
da sa ked sledujes tie ceny tak v retazcoch je dost casto na nieco dost velka akcia (akoze ovocie myslim) a ani sa nejedna o nejake skoro pokazene veci
a potom cez sezonu sa da kupovat na trzniciach - casto su tam aj kvalitnejsie veci
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 9:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak mensi update, prestal som brat Spektrum a Q10 30mg, pretoze ma po nich asi po tyzdni zacala bolet hlava, Q10 pomaha len v mensom mnozstve.

Taktiez som nasiel vitaminy a mineraly pre muzov a fakt funguju uz po prvej tabletke som citil rozdiel, som plny energie, takze rozhodne nelutujem.

http://www.vitabiotics.com/Wellman/wellman_tab_proinfo2.aspx

Zlozenie (P.S.: obsahuju niekolnasobne doporucenne denne davky, pretoze muzi to potrebuju, napr vitamin B12 v 900% RDA, ale Fe len 43% zvlastne):

Nutritional Information. Each tablet contains typically: Vitamin A 750uG (94% RDA), Vitamin D 5uG (100% RDA), Vitamin E 20mg (200% RDA), Vitamin C 60mg (100% RDA), Thiamin 12mg (857% RDA), Riboflavin 5mg (313% RDA), Niacin 20mg (111% RDA), Vitamin B6 9mg (450% RDA), Folacin(as Folic Acid) 500uG (250% RDA), Vitamin B12 9uG (900% RDA), Biotin 0.05mg (33% RDA), Pantothenic Acid 10mg (167% RDA), Iron 6mg (43% RDA), Magnesium 50mg (17% RDA), Zinc 15mg (100% RDA), Iodine 150uG (100% RDA), Manganese 3mg, Copper 1mg, Chromium 50uG, Selenium 150uG, Silicon 10mg, Arginine 20mg, Methionine 20mg, natural mixed carotenoids 2mg, PABA 20mg, Siberian Ginseng 20mg, Bioflavonoids 10mg, Co- enzyme Q10 2mg, L-Carnitine 30mg.

Ingredients: tablet binder (Microcrystalline cellulose), Magnesium oxide, Vitamin C (Ascorbic acid), L-Carnitine, Silicon (as silicon dioxide), tablet coating (Hydroxypropylmethyl cellulose, natural source colours: black and red iron oxides, Glycerin), Zinc sulphate, Vitamin E natural source (as D-Alpha tocopheryl succinate prep), Thiamin (as mononitrate), Niacin (as nicotinamide), Arginine, Siberian ginseng powder, Methionine, PABA, Ferrous fumarate, Vitamin B6 (as HCl), Citrus bioflavonoids complex, Pantothenic acid (as calcium salt), Vitamin A (as acetate prep), natural mixed carotenoids (Betatene), Manganese sulphate, Riboflavin, anti-caking agent (Magnesium stearate), Vitamin D (as Cholecalciferol prep), Copper sulphate, Co-enzyme Q10, Folacin (as Folic acid), Chromium amino acid chelate, Selenium (as Sodium selenate), Potassium iodide, Biotin, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin prep).

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 10:06Odpovedať s citátomNávrat hore

mozem sa spytat kde si ich kupil?

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 10:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Na eBay.co.uk, doporucujem balenie 90, vyjde to lacnejsie. Prave som objednal aj pre mamu Wellwoman 50+.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 22:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Tom: toho zeleza obsahuju tak malo koli tomu ze vecsina muzov nema menstruaciu, tympadom nepotrebuje tolko zeleza na obnovu krvi. inak tie vitaminy od wellmana vyzeraju pekne

inak na okamzity prisun energie by som odporucil metamfetamin ale to by som musel byt dost pod vplyvom aby som nieco take spravil

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 22:59Odpovedať s citátomNávrat hore

No mna to zelezo zaujimalo len preto, ze som chudokrvny a zelezo vraj pomaha pri tvorbe krviniek, ale mas pravdu logiku to ma.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 23:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak s tym asi tiez neratali Kazdopadne ak mas moznost tak napriklad poharik cerveneho vina denne by ti mal byt schopny dodat dostatocne mnozstvo zeleza

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 07.08.09 23:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak vino mi nechuti, to uz radsej rum, ale pijem Vineu, tak tam sa hadam nieco dobre z toho vina najde.

Zaslať odpoveď