| Autor | Správa |
dedko45
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 27.05.2008 Príspevky: 756
 |
| xxxpower2 napísal: | | kolega bol doma a pozerali tv a zatial im vykradli s kolne kosacku,cerpadlo,pilu,rotavator,traktorcek a ine naradie a tiez nic:) |
lahsie je vypatrat maly mobil ako tuto hromadu veci   |
| |
  |
 |
Lub0$
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 08.02.2007 Príspevky: 2648
 |
Nj Mastros, on bol podvedeny ale aj okradnuty, lebo tym, ze odovzda telefon tak prisiel o svojich par tisic.
Nam raz ukradli puklice z auta, no mali sme ich oskrete od obrubnika tak mama si to pamatala, boli to original puklice Daewoo.
No a mam raz sla na nakup a videl ich v meste na jednej Ziguli, tak pri nej pockala a zistila, ze majitel ich kupil od nejakeho mladika (zlodeja) no a ze on nam ich neda, lebo on za ne zaplatil. Tak mam mu musela zaplatit sumu ktoru za ne on dal tomu mladikovi a bol spokojny. No a my sme boli troska okradnuty, ale puklice sme mali spat. |
| |
  |
 |
mathias
 Užívateľ
 Založený: 01.09.2008 Príspevky: 103 Bydlisko: Kosice-okolie
 | Zaslal: Pi 05.09.08 21:08 |   |
No to ta dobre orypal ten typek co ti to predal do basy s nim a on bude tvrdit aj tak ze ho kupil od dajakeho kamosa ... no je to zacarovany kruh, aj kamoske raz pokradli mobili z domu ale do niekolkych dni ich policia vystopovala, tak nechapem preco tebe prisli z policie papiere az po 5 mesiacoch, ktovie kolko ludi je v tychto "obchodoch" s mobilmy zapojenych.
A policajti ked ti daco zmizne z domu alebo dvora nezrobia nic, to by museli prehladavat vsetko a vsetkych no a to je nerealne ti povedia ze si si mal lepsie chranit svoj majetok abo taku dajaku blbost no a si v prd3li |
| |
  |
 |
KocuR
 Moderátor
 Založený: 14.12.2005 Príspevky: 7069 Bydlisko: Stropkov, Košice Vek: 25
 | Zaslal: So 06.09.08 11:14 |   |
Policajti môžu zistiť aj to z akých čísel sa z toho telefónu volalo, teda ak ten zlodej volal z toho mobilu zo svojej karty na ktorú má svoje/mamine/otcove meno tak ho môžu vypátrať. |
_________________ AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps) | |
    |
 |
I_hate_Vista
 Užívateľ
 Založený: 10.08.2008 Príspevky: 325 Bydlisko: ZA
 | Zaslal: So 06.09.08 14:31 |   |
Prečo si ten mobil preberal bez nákupného bloku alebo papierov, týmto si podal ruku diablovi  |
_________________ Ladies and gentlemen, Steeeeeeeeeve Ballmer-a po tomto vystúpení prišla Vista | |
  |
 |
Lub0$
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 08.02.2007 Príspevky: 2648
 | Zaslal: So 06.09.08 19:01 |   |
I hate Vista, nechapes? Telefon bol kupovany ako pouzivany, cize neckaj, ze ti niekto da k bazarovemu tovaru, staremu viac ako 2 roky blocek a zarucny list omg. |
| |
  |
 |
elsofi
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 30.01.2007 Príspevky: 985
 | Zaslal: So 06.09.08 20:53 |   |
OT premazany
2I_hate_Vista: tak naco potom reagujes, ked to tvoj problem nie je? |
| |
  |
 |
Trty
 Užívateľ
 Založený: 25.08.2007 Príspevky: 2201 Bydlisko: Bratislava (Trenčín víkendovo) Vek: 21
 |
mne sa stalo persne toto iste len v trochu inom podani:mal som nokiu 6230 a chcel som nieco lepsieho tak mi tipek ponukol mobil (uz presne newim typ-daka nokia) a ze mu mam este liter priplatit. tak obchod prebehol (dostal som k nemu nabijacku manual a headset ale krabica k tomu nebola. potom som zistil ze ten telefon bol uz asi zo 3 ruky pretoze dany tipek ho bral z barazu. s telefonom boli problemy a tak som do toho bazaru zasiel. bezplatne mi ho opravili ale som pisal tipkovi ze moju 6230ku chcem naspat aj s litrovym doplatkom.povedal ze je desi v pi.i a ze ked dojde mi ho da. madzitym som zistil v bazare ze tipek je tam znama firma a ze casto kupuje a predava mobily(asi nejaky maly zlodejicek) tak mi povedali jeho meno atd. pak mi mobil vratil aj s doplatkom a siel som stastny domov. no lenze asi po 4-5mesiacoch mi klopali policajti na dvere a ked som otvoril tak som zistil ze moju sim-ku vypatrali v nejakom kradnutom mobile.potom povedali ze nech si na vsetko pospominam a na druhy den ma budu cakat na vysluchu. moje jedine stastie bolo ze som ten telefon mal len tyzden a pak som sa hgo zbavil.na policii som povedal vsetko co som vedel a odvtedy sa neozvali-bude to skoro rok(nekedy v oktobri,novembri)
takze ja som mal stastie a neprisiel som ani o halier,dufam ze to uz vyriesili a ak ne tak dufam ze ma do toho uz nebudu tahat.
inak daj si bacha aku cenu mal ten MT v case ked si ho kupoval(ak cena nepresiahla vysku minimalnej mzdy tak je to len priestupok a hrozi ti pokuta,ak presiahla vysku minimalnej mzdy uz za to moze byt aj basa) drzim ti palce aby ti to neprisili a aby chytili toho nedonoseneho hajzla.)
GOOD LUCK |
_________________ -Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM:Kingston 2x 2GB DDR2 800MHz, HDD:Seagate momentus 500GB 5400RPM, Windows 7 Ultimate, Mouse: Logitech M325 Golden Trace Lines, Audio: Genius SP-HF1200A,Externý HDD: A-DATA Superior SH02 640GB
-Mobil: Nokia N8-00 Silver/white- symbian Belle 111.030.0609 | |
  |
 |
djkmito
 Užívateľ
 Založený: 06.02.2007 Príspevky: 86 Bydlisko: Levoča
 | Zaslal: St 22.10.08 14:31 |   |
mne sa minule zase stalo ze mi doniesol kamos mobil ci mu ho neflashnem lebo ho chce predat a uz ho ma asi pol roka doma.. ze ho nasiel na zmi pri jednej diskotekovej bitke .. vhladom na to ze to bolo Vario III ani som ho neodblokoval.. a poradil mu aby sa hop radsej neako zbavil lebo je to predsa riziko.. |
_________________ Google vie všetko, len sa treba vedieť opýtať. | |
    |
 |
rido
 Užívateľ
 Založený: 04.09.2008 Príspevky: 138 Bydlisko: BA
 | Zaslal: St 22.10.08 14:48 |   |
| mathias napísal: | No to ta dobre orypal ten typek co ti to predal do basy s nim a on bude tvrdit aj tak ze ho kupil od dajakeho kamosa ... no je to zacarovany kruh, aj kamoske raz pokradli mobili z domu ale do niekolkych dni ich policia vystopovala, tak nechapem preco tebe prisli z policie papiere az po 5 mesiacoch, ktovie kolko ludi je v tychto "obchodoch" s mobilmy zapojenych.
A policajti ked ti daco zmizne z domu alebo dvora nezrobia nic, to by museli prehladavat vsetko a vsetkych no a to je nerealne ti povedia ze si si mal lepsie chranit svoj majetok abo taku dajaku blbost no a si v prd3li |
keby chceli vypatraju,len nasi policajti su velmi "sikovni" vies? |
| |
  |
 |
Zmija
 Užívateľ
 Založený: 18.09.2008 Príspevky: 11 Bydlisko: PRAHA/Nitra//Ba
 |
Pozor na tieto pofiderne kupy (MT, PC a ine veci); mozno si to niekto este celkom neuvedomuje, ale pokial kupuje vec, o ktorej tusi, ze je kradnuta, vystavuje sa riziku..Ono totiz existuje trestny cin podielnictva, alebo ako sa to u nas vola.. Trestna je kupa veci, o ktorej viem, ze je kradnuta..
Pochybujem, ze by niekto skoncil niekde na sude (myslite, ze policia si potrebuje prirabat pracu s malymi rybkami?), ale minimalne hrozi, ze si ho parkrat zavolaju na vysluch - naco sa stresovat? No a skoro uplnou samozrejmostou je aj to, ze policia zabavi vec, na ktorej bol spachany trestny cin a o nejakej nahrade sa v praxi neda moc hovorit.. |
| |
  |
 |
|