IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @185
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Odstráňte jedy z Vášho tela.

Zbavíte sa únavy, bolestí, alergií, kožných problémov a iných ochorení. www.detoxipan.sk

Telefóny v Orange e-shope

Nečakajte v rade – nakúpte výhodne cez internet alebo cez telefón! www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Konverzia audia vo videu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Pharao20
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.11.2009

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 13:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím chcel by som poprosiť o radu, sťahujem si videoklipy z youtube cez JDownloader lebo umoznuje aj stahovanie vo vysokom rozlíšení problém je že zvuk v stiahnutom videu je vo formáte AAC a nedá sa mi to prehrať v žiadnom DVD prehrávači televízore atd, len v počítači..Poradte nejaký dobrý program ktorý dokáže prekonvertovať vo videu ten zvuk na mp3 ale tak aby kvalita videa ostala zachovaná...poprípade nejaký iný dobrý program na sťahovanie videi z youtube vo full hd..Dakujem:)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 13:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Na sťahovanie skús toto: http://kwizzu.com/ (Ako doplnok do prehliadača).

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď