IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @183
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan zmierni jej bočné účinnky a očistí Váš organizmus. 100% BIO www.detoxipan.sk

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

VasaDomena.sk

Webhosting už od 0,40 € mesačne. Profesionálne riešenie na mieru! www.vasadomena.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Konštruktívna kritika

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Pemix1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2010

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 12:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute, chcel by som Vás poprosiť o konštruktívnu kritiku www.bao-bab.sk . Jedná sa o osobný web, "záznam" našej cesty po Tanzánii, s istou prospešnou víziou do budúcnosti.
Dík.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 15:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Zmenil by som písmo, Comic Sans sa mi nehodí na akúkoľvek stránku.

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 17:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Mne sa práve ku černochom to písmo hodí ale nie ten italic
A je to celkom dobré, ale niečo mi vadí na farbách, len neviem čo...(mám pocit že je to tým logom)
No a vo fotogaérii je rozbité to orámovanie obrázkov(to šedé). Ja by som to dal preč, aj keď to nevyzerá zle.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 18:51Odpovedať s citátomNávrat hore

camo, všetci černosi by sa teraz mali uraziť
to písmo je príšerné a ak to nevidíš, tak si proste slepý. Vôbec sa to nehodí k zvyšku stránky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 19:50Odpovedať s citátomNávrat hore

To písmo ako také vôbec nieje príšerné. Má svoju atmosféru a tá sa mne osobne ku Afrike hodí. Jasné, že by som ho nepchal do nejakého biznis webu.
Nemám ho moc opozerané a teda je možné, že sú tam nejaké proporčné deviácie o ktorých neviem, takže ma môžte poučiť.
A ten Arial, čo tam je teraz sa tam podľa môjho názoru nehodí určite oveľa viac!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Pemix1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 20:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Nechcem, aby sa tu viedli spory kvoli fontu, je pravda, ze povodny Comic sans mal svoju atmosferu, aj mne sa paci, ale to, co sa paci mne, nemusi sa inym. Bol trochu menej prehladny, menej "citatelny". Chlapi dik za kritiku, ak este nieco mate sem s tym.
Peter
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 20.12.11 20:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Sporiť sa o to, či je pravda to čo tvrdím ja, alebo niekto iný neznamená, že ho chcem zabiť.
Ak mu budem nadávať do sračiek, ako to tu predviedol Jebot, tak to už bude niečo iné.
A diskusia o fontoch mi príde ako úplne normálna v sekcii Webdizajn...

PS:Ak bolo to písmo neprehľadné(čo si ja nemyslím), tak sa ešte dá zväčšiť písmo, a dokonca rozostupy. To by som napríklad urobil v menu( s tým zväčšením podotýkam).
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: St 21.12.11 9:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako prve Camo ty ani tvoj amaterizmus si ma do huby neber, vieme ako to nakoniec dopadlo, tema o tvojom designe bola uzaknuta
Ako druhe http://www.google.sk/search?hl=sk&client=opera&hs=8MH&rls=en&channel=suggest&sa=X&ei=P4bxTqiBMMKSiQea-LWzAQ&ved=0CBkQvwUoAQ&q=why+don%27t+use+comic+sans&spell=1

A dalej podla mojich chuti , zelena je tam podla mna velmi agresivna a tiez kombinacia tejto zelenej s hnedou, ciernou a zltou mi nesedi. Mas to dost rozhadzane + necentruj text na stred v odstavcoch + vela malickosti ktore sa daju vylepsit(menu kategorii, odsadenia atd)

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 21.12.11 9:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Farby - je to preddefinovana sablona, ktoru by som nerad "rozhasil", co by sa urcite stalo. Ale pride mi taka akurat k obsahu. Snazil som sa poupravit format, centrovanie, odsadenie... dakujem chlapi za kritiku, pomaha, vidite to, co mne uchadza. a nesetrite ma.

//tema premazana. jtbs
Revolution
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2009

PríspevokZaslal: St 21.12.11 14:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja by som zmenil písmo a tiež sa mi moc nepáči v to že v Menu máš odkazy aj pod headerom keby tam boli iné linky ale je to zbytočná duplicita.
Ale inak stránka celkom pekná aj keď tieto farby moc nemusím tak je to fajn. Možno ešte favicon by som doplnil

Monitor: SAMSUNG SyncMaster 2253LW 21.6" LCD
Myš: A4 tech XL-750F,, Mobil: Apple iPhone 4 16 GB iOS 5
Internet: Swan Plus 40/2 Mbit/s OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Pemix1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 21.12.11 14:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Ikonu som uz mal pripravenu, lenze ide o free webhosting, ktory favicon podporuje az pri zakupeni premioveho balicka, nad ktorym zatial neuvazujem. S fontom to bude asi tazke, ciste subjektivne mne sa najviac pacil povodny comic sans, prisiel mi akurat k obsahu, ale asi nie je popularny. Duplicitu sa posnazim niecim vyriesit, este neviem, ale volaco ma iste napadne. Dik, som vdacny za kazdu kritiku, pokracujte pls
Zaslať odpoveď