IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @175
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Robotické kosačky

Tichá automatická kosačka bez emisií. Využite skvelé jarné zľavy. www.husqvarna.sk

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Kompatibilita ATI/AMD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lleeoonn1984
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.07.2008

PríspevokZaslal: Št 24.07.08 15:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Takže ako je známe gr. karty ATI vyrába firma AMD.Ja by som chcel vedieť či tieto gr. karty spolupracuju s procesormi AMD lepšie ako s procesormy INTEL.
Vítam všetky Vaše postrehy a komentáre.A v neposlednom rade by som ešte chcel vedieť,že aké chipsety základných dosiek odporúčate pre gr. karty ATI.Je pravda,že výrobcovia hier majú zmluvy s NVIDIA,a preto sú práve pri hrách väčšinou kompatibilnejšie a výkonnejšie ako ATI? Je pravda,že NVIDIA majú lepšie ovládače ako ATI?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Št 24.07.08 15:52Odpovedať s citátomNávrat hore

az na to ze ATI patri pod AMD su to viacmenej len hluposti

grafika nespolupracuje s procesorom ale s chipsetom a je to jedno aky procesor tam je kedze kazdy posiela rovnake data

to s hrami je otazne, nvidia si plati logo a je zopar hier ktore naozaj vykazuju na nvidia grafikach vyssi vykon i ked tie grafiky oproti ATI su v inych hrach menej vykonne

ovladace, kazdy ma ine tak co k tomu chces, ATI je na tom uz lepsie ako to byvalo kedy by sa o tejto veci este dalo pisat

chipsety su fuk pokial neziadas zapojenie viacerych kariet, jediny problem v sucastnosti byva pri kartach serie HD3650 a HD2600 v AGP prevedeni pri spojeni s chipsetom od VIA

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď