IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @169
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bolia Vás nohy? Opúchajú?

DetoxiPan ostraňuje príčinu. Japonský patentovaný výrobok. www.detoxipan.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Kodek mkv na domace kino philips HTS3373/12

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
MrPetrus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2012
Vek: 17

PríspevokZaslal: Po 02.01.12 22:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mam doma domace kino HTS3373/12 a chcel by som vedet ci by sa na to nedal najst nejaky kodek na matrosku (mkv) ... skusal som aktualizovat softvare zo stranky philips: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=sk&scy=sk&mid=Link_Software&ctn=HTS3373/12 ale aj tak mi to neprehra. Vopred dakujem za odpoved.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
haffen
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.08.2010
Vek: 32

PríspevokZaslal: Po 02.01.12 22:57Odpovedať s citátomNávrat hore

A ako máš kódované matrosky? X264?

motherboard: MSI P43 neo, CPU: Intel Duo 8400, Graphic card: Gigabyte GTX 260, RAM: 4x1GB Kingston HyperX DDR2, power supply: CoolerMaster 620W (cable management), Sound card: M-Audio Delta 1010 LT, monitors: 2x 24" Samsung P2450, mouse: Roccat Kone, keyboard: Razer Lycosa SE, tower: Thermaltake Tsunami (with neon light tunning), gaming wheel: Logitech WingMan GT (FF), headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Ultimate ears Triple.fi 10, Software which I use: Win 7 home edition 64 bit, Reason 5.0, adobe audition 3.0, I like games: TDU1, TDU2, JC2, UT2004, TRS04. Mobile phone: Samsung Galaxy SII, Android 2.3.6 root, mp3 player Emgeton Iops X5
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
MrPetrus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 0:04Odpovedať s citátomNávrat hore

no to neviem, ako to zistim ??

// pridané po 23 minútach od posledného príspevku

ide o to ze ten prehravac to povodne nepodporuje, chcem sa len spytat ci je mozne do toho nahodit take nieco ako kodek aby to prehral. lebo ked pripojim externy HDD alebo usb a chcem najst nejaky ten film ktory je .mkv tak mi ho ani nezobrazi ze tam vobec je.

// pridané po 24 minútach od posledného príspevku

uz som zistil to kodovanie je x264 to co si aj ty pisal
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 15:44Odpovedať s citátomNávrat hore

kodek ziadny nenahodis, tieto veci sa riesia upgradom firmware, ak to vyrobca vydava - najdes na jeho webe. No ani firmware ti neporiesi vsetko, pretoze domace kina a kazde dvd prehravace to maju robene cez dekodovaci cip. Ten podporuje nejake formaty a ked chces dodat novy, tak to tam musis "dospajkovat" co je vzhladom na mikrometrove velkosti spojov v cipe nemozne.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
MrPetrus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 18:19Odpovedať s citátomNávrat hore

aha takze ani keby som doprogramoval ten firmware (co neviem) tak mi to nepomoze? no skoda ale diky za info
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 18:52Odpovedať s citátomNávrat hore

riesenie nejakeho programovania firmware uzivatelom je nemozne, pretoze by si musel mat nastudovany cely system toho prehravaca a jeho fungovanie, co ako ma kde spravene atd.

Pre teba ako uzivatela su podstatne dve veci
1. existuje firmware - skus to flashnut podla postupu a uvidis. Ale meritkom uspechu je, ze ci prehravac vobec dakedy prehravanie mkv podporoval. inac bod 2.

2. firmware neexistuje alebo prehravac nema nikde uvedene ze by mal mkv poznat - skoncil si.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
MrPetrus
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 19:10Odpovedať s citátomNávrat hore

takze moj pripad je moznost 2. firmware som stiahol ale nepomohlo. vlastne on to .mkv ani nepodporoval len ma napadlo ci by sa to nedalo nejak vyspekulovat. ale vidim ze nie. Dakujem este raz.
Zaslať odpoveď