| Autor | Správa |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 1176 Bydlisko: Lehota pod Vtáčnikom
 | Zaslal: So 06.08.11 21:45 |   |
Vďaka za reakcie, keby sa ešte niekto vedel vyjadriť k tej druhej. Tá sa mi pozdáva. Knihy sú mojím jediným zdrojom vedomostí(v škole mi to nikto nevysvetlí), ale také knihy o ničom ako písal Ďuri už doma mám, tak ďalšie tiež nechcem. |
| |
    |
 |
Lkopo
 Užívateľ
 Založený: 16.10.2011 Príspevky: 6
 | Zaslal: Po 17.10.11 15:27 |   |
Môj zoznam:
- PHP 5, MySQL, Apache+ Mistrovství v PHP 5
- Mistrovství v MySQL
- jQuery - kuchářka programátora
- JavaScript - programujeme profesionálně
- SEO v PHP
- Zend Framework
- 333 tipu a triku pro CSS
|
| |
  |
 |
stenly
 Užívateľ
 Založený: 10.10.2006 Príspevky: 26
 | Zaslal: St 26.10.11 21:29 |   |
Vlastnim knihu PHP a MySQL Rozvoj webovych aplikaci 3. vydanie. CD ku knihe mi bohuzial zlikvidoval moj 2 rocny syn. Neviete mi ho niekto poskytnut, uploadnut? |
| |
  |
 |
eMp
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 22.12.11 21:38 |   |
Aku knihu by ste mi doporucili, ked sa potrebujem naucit aspon zaklady php? Aku verziu sa mam ucit 5 alebo uz 6? Jeden chlapik mi doporucil, ze mam zacat rovno s OOP. Je to blbost alebo nie? Chcel by som sa dozvediet nieco aj o MySQL. Potrebujem viac porozumiet Drupalu aby som si mohol vytvarat vlastne moduly. |
_________________ CPU: Intel Core i5 2500k, MB: Asus P8Z68-V-PRO-GEN3, GPU: Gigabyte GF GTX560, RAM: Corsair 2x4GB 1600Mhz, HDD: Seagate 2TB | |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 22.12.11 22:53 |   |
PHP6 neexistuje.
OOP je dobré vedieť, ale základy php (ktoré moc OOP nie sú) sa budeš musieť naučiť tak či tak. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
eMp
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Št 22.12.11 23:08 |   |
Akurat som nasiel knihu o tvorbe modulov pre Drupal, tak ostava PHPcko.
PHP 6 - Programujeme profesionálně
Tato kniha je potom ocom? O php5? Doporuc mi nejaku dobru. Musim si vybrat vianocny darcek . |
_________________ CPU: Intel Core i5 2500k, MB: Asus P8Z68-V-PRO-GEN3, GPU: Gigabyte GF GTX560, RAM: Corsair 2x4GB 1600Mhz, HDD: Seagate 2TB | |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 |
Tá kniha je jeden veľký blud - už len kvôli tomu názvu by som jej neveril.
Ja osobne som sa učil z tejto knihy, bola napísaná zrozumiteľne (pre začiatočníka), ale je to už nejaký ten piatok a pár vecí je tam zastaralých.
Poradiť konkrétnu knihy ti bude musieť niekto, kto ich pozná (ja som ich nečítal), ale na učenie základov je dobrý seriál na linuxsoft.cz.
Ak však potrebuješ nejaký vianočný darček, možno táto by mohla byť dobrá (resp. nejaká jej reedícia). A ak by si sa naučil základy na nete, tak si môžeš nechať kúpiť 1001 tipov a trikov pre php - je od veľmi dobrého autora (ale nenaučíš sa z nej základy). |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
F3RY
 Napomenutý užívateľ
 Založený: 23.12.2010 Príspevky: 522 Bydlisko: C:\Program Files\Poprad Vek: 18
 | Zaslal: Pi 16.03.12 18:03 |   |
vedeli by ste poradit nieco o smarty template engine 2? http://www.smarty.net/ Nieco po ang viem, ale uci sa mi z toho zatial tazko, rad by som bol, keby sa nejaka kniha nasla v sk alebo cz. |
_________________ HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|