IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @167
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bývanie ako u Flinstonovcov.

Býval ako Fred Flinstone, dnes svoj dom predáva. Americká mediálna hviezda Dick mojdom.zoznam.sk

Šetrné pranie značkového

športového oblečenia bez straty elasticity, funkčnosti. Poštovné Zdarma! www.praniemembran.sk

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Stop alergiám

Každá alergia má príčinu. Pokúste sa odstrániť príčinu a uľavte svojmu telu www.detoxipan.sk

Knihy v cudzom jazyku

Najnovšie knihy v cudzom jazyku za skvelé ceny. www.eurobooks.sk

Knihy, knihy, knihy, čítam, čítaš, čítame

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: So 06.08.11 21:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Vďaka za reakcie, keby sa ešte niekto vedel vyjadriť k tej druhej. Tá sa mi pozdáva. Knihy sú mojím jediným zdrojom vedomostí(v škole mi to nikto nevysvetlí), ale také knihy o ničom ako písal Ďuri už doma mám, tak ďalšie tiež nechcem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Lkopo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.10.2011

PríspevokZaslal: Po 17.10.11 15:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Môj zoznam:

• PHP 5, MySQL, Apache+ Mistrovství v PHP 5
  • Mistrovství v MySQL
  • jQuery - kuchářka programátora
  • JavaScript - programujeme profesionálně
  • SEO v PHP
  • Zend Framework
  • 333 tipu a triku pro CSS
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
stenly
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006

PríspevokZaslal: St 26.10.11 21:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Vlastnim knihu PHP a MySQL Rozvoj webovych aplikaci 3. vydanie. CD ku knihe mi bohuzial zlikvidoval moj 2 rocny syn. Neviete mi ho niekto poskytnut, uploadnut?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
eMp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.11.2011

PríspevokZaslal: Št 22.12.11 21:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Aku knihu by ste mi doporucili, ked sa potrebujem naucit aspon zaklady php? Aku verziu sa mam ucit 5 alebo uz 6? Jeden chlapik mi doporucil, ze mam zacat rovno s OOP. Je to blbost alebo nie? Chcel by som sa dozvediet nieco aj o MySQL. Potrebujem viac porozumiet Drupalu aby som si mohol vytvarat vlastne moduly.

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Št 22.12.11 22:53Odpovedať s citátomNávrat hore

PHP6 neexistuje.
OOP je dobré vedieť, ale základy php (ktoré moc OOP nie sú) sa budeš musieť naučiť tak či tak.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
eMp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.11.2011

PríspevokZaslal: Št 22.12.11 23:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Akurat som nasiel knihu o tvorbe modulov pre Drupal, tak ostava PHPcko.

PHP 6 - Programujeme profesionálně
Tato kniha je potom ocom? O php5? Doporuc mi nejaku dobru. Musim si vybrat vianocny darcek .

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 23.12.11 0:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Tá kniha je jeden veľký blud - už len kvôli tomu názvu by som jej neveril.
Ja osobne som sa učil z tejto knihy, bola napísaná zrozumiteľne (pre začiatočníka), ale je to už nejaký ten piatok a pár vecí je tam zastaralých.
Poradiť konkrétnu knihy ti bude musieť niekto, kto ich pozná (ja som ich nečítal), ale na učenie základov je dobrý seriál na linuxsoft.cz.

Ak však potrebuješ nejaký vianočný darček, možno táto by mohla byť dobrá (resp. nejaká jej reedícia). A ak by si sa naučil základy na nete, tak si môžeš nechať kúpiť 1001 tipov a trikov pre php - je od veľmi dobrého autora (ale nenaučíš sa z nej základy).

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
F3RY
Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ

Založený: 23.12.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 16.03.12 18:03Odpovedať s citátomNávrat hore

vedeli by ste poradit nieco o smarty template engine 2? http://www.smarty.net/ Nieco po ang viem, ale uci sa mi z toho zatial tazko, rad by som bol, keby sa nejaka kniha nasla v sk alebo cz.

Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď