IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @167
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Odstráňte jedy z organizmu

ktoré spôsobujú alergie, závažné ochorenia a zdravotné problémy. www.detoxipan.sk

Fotosúťaž Milujem svoju prácu

Zachyťte nevšedné chvíle zo života vašej kancelárie a hrajte o hodnotné ceny www.westendtower.sk

Literama.sk knihy v zľave -25%

Naše on-line kníhkupectvo si zamilujete Ponuka kníh všetkých žánrov a kategórií www.literama.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Zmeňte svoje zamestnanie

Zmluvný podklad, práca 4 - 8 hod. denne. Z domu, cez internet. Príjem 800€/mes. www.pracujefektivne.sk

Knihy, knihy, knihy, čítam, čítaš, čítame

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 27.01.08 14:01Odpovedať s citátomNávrat hore

tato kniha je celkom fajn http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/bezpecnost/zranitelny-kod-nejvaznejsi-chyby-kterych-se-muzete-ve-svych-webovych-aplikacich-dopustit/ . je aj niekolko krat uz na fore spominana, takze stacilo pohladat.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.06.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.01.08 18:00Odpovedať s citátomNávrat hore

tuto uz mam doma len mam trosku fear aby ma nejaky trapak nehackol ak mate este nejaku tak napiste
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: St 13.02.08 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

vedla v teme sa rozbehla mensia debata o oop, tak ma napadlo, ze by som odporucil tuto knihu http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani/navrhove-vzory-33-vzorovych-postupu-pro-objektove-programovani/ je to vlastne zbierka najznamejsich navrhovych vzorov. obsahuje vzory prebrate z gof, ako aj rozne idiomy, priklady su v nej uvadzane v jave.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 09.03.08 10:53Odpovedať s citátomNávrat hore

[quote="Matho"]Odporucil by som knihu Php5 mysql, apache vytváříme webové aplikace...

Tu knihu mam požičanu knižnice ale bez CD nespravil by niekto UPLOAD ?alebo to žiadne CD neobsahuje?Dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 09.03.08 15:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem o tom, že by tam bolo CD a aj keby bolo, uploadovanie takého cd porušuje autorské práva, takže ti to nikto neurobí.
A pre záujemcov o tú knihu, práve som pozeral, že zlacnela na polovicu:
Vytváříme webové aplikace
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Blackdevil
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.02.2008

PríspevokZaslal: Ne 09.03.08 22:52Odpovedať s citátomNávrat hore

no jo..objednavla som ju v piatok vecer a v stredu som ju mal doma...takze sa nestazujem..a je tam vela dobrych veci...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: St 12.03.08 10:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Nepoznate taku knihu, ze nejaky prehlad PHP ??
Take dobre spravene, nech su tam funkcie, kratke vysvetlenie k tomu...

velakrat sa mi stava, ze ma nieco nevie napadnut a najst jednu funkciu (na internete) je dost obtiazne

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: St 12.03.08 14:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Už som to tu myslím písal, ale veľmi dobrá kniha o PHP (a MySQL), z ktorej som sa ja učil je:
http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani-www-stranek/K1435_php-pro-uplne-zacatecniky-2-prepracovane-a-rozsirene-vydani/

Buď si to objednaj z ich e-shopu (mám tam teraz objednanú práve tú knihu čo som spomínal v predošlom príspevku), alebo ju majú aj vo väčšine kníhkupectiev (dokonca aj v TESCu som ju videl).
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 12.03.08 14:46Odpovedať s citátomNávrat hore

tu poznam... mal som ju pozicanu.. mne ide o prehlad.. nasiel som toto:

http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani-www-stranek/php-kapesni-prehled/

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Matho
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.07.2007

PríspevokZaslal: St 12.03.08 16:49Odpovedať s citátomNávrat hore

rudhas napísal:
Matho napísal:
Odporucil by som knihu Php5 mysql, apache vytváříme webové aplikace...

Tu knihu mam požičanu knižnice ale bez CD nespravil by niekto UPLOAD ?alebo to žiadne CD neobsahuje?Dakujem

Ak hovoris ze ju mas pozicanu z kniznice, tak na zadnej strane knihy mas odkaz, kde si stiahnes zdrojaky, len pozorne citaj
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
stenley
Moderátor
Moderátor

Založený: 27.07.2007
Vek: 27

PríspevokZaslal: St 12.03.08 18:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Blackshadow napísal:
Nepoznate taku knihu, ze nejaky prehlad PHP ??
Take dobre spravene, nech su tam funkcie, kratke vysvetlenie k tomu...

velakrat sa mi stava, ze ma nieco nevie napadnut a najst jednu funkciu (na internete) je dost obtiazne

Podla mna ako referencna prirucka najlepsie posluzi http://sk.php.net/get/php_manual_sk.chm/from/this/mirror - kvazi slovenska verzia

Vzdy aktualne, vzdy po ruke, lahko si tam vyhladas, co potrebujes a nemusis nic kupovat...

Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQJabber
rudhas
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.03.08 19:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Matho napísal:
Ak hovoris ze ju mas pozicanu z kniznice, tak na zadnej strane knihy mas odkaz, kde si stiahnes zdrojaky, len pozorne citaj

Našel som softpress Ale zdrojaky mi to nevyplulo.Však v ramci legalnosti mi napiš link v sukromnej sprave,,,
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.03.08 23:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Jakej legalnosti?? ved to je legalne... na stranke wrox-u... ja mam tu knihu tiez... cd nemam...
kody su tu:
http://www.wrox.com/WileyCDA/WroxTitle/productCd-0764579665,descCd-download_code.html

rudhas
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.03.08 23:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Ospravedlnujem sa ja mam knihu
PHP a MySQL rozvoj webových aplikaci

A ja doporučujem -tieto dokumenty

Je to matroš pre neake školy.Či vysoke alebo stredne to neviem ale da sa to naučit ako ked sa prvak uči čitat. enjoy
dadmtb
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 20.11.2007

PríspevokZaslal: St 23.07.08 21:59Odpovedať s citátomNávrat hore

http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani-www-stranek/php-5-a-mysql-5-hotova-reseni/
co vy na tuto knihu oplati sa kupit abo radswej chjodit na stranky typu hotscript? je tam nieco ine ako na webe teda ja viem ze vela ineho tam nemoze byt ale sa mi to paci bo je to slovensky sa mi zda ale chcel by som sa opytat ci sa to oplati kupit ci to aj teoreticky niekedy vyuzijem
a co este na tuto knihu vravite? ci radsej pouzivat manual?
http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani-www-stranek/php-kapesni-prehled/
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď