IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @167
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

Úver určený priamo pre Vás?

S PROFI CREDIT rýchlo a ľahko! Výpočítajte si *splátku* vhodnú pre Vás. www.proficredit.sk

Hľadáš knihu? Skús Literama.sk

Lacné knihy a výpredaje Akcie, darčeky, súťaže, zľavy. www.literama.sk

Knihy, knihy, knihy, čítam, čítaš, čítame

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: St 06.06.07 16:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Tu píšte všetky knihy, ktoré odporúčate, alebo hľadáte nejakú knihu, alebo si neviete vybrať, treba poradiť, atď. Nezakladajte zbytočné topicy o knihách ale VŠETKO O KNIHÁCH PÍŠTE SEM. Ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: St 06.06.07 19:03Odpovedať s citátomNávrat hore

tak ja vsetkym odporucam mistrovstvi v c++. sice som ju nedocital, ale je to super kniha. pekny uvod do programovania. inak myslim ze na blackhole ju aj najdete niekde v diskusii na stiahnutie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
javo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: St 06.06.07 19:30Odpovedať s citátomNávrat hore

nooo ja odporucam pre tych ktory absolutne nevedia co je php a chcu sa ho zacat ucit
http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani-www-stranek/K1435_php-pro-uplne-zacatecniky-2-prepracovane-a-rozsirene-vydani/
velmi dobry sprievodca zakladov, rychlo som sa do toho dostal,
samozrejme to nie je nic profesionalne ale na zaciatok je idealna

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: St 06.06.07 22:27Odpovedať s citátomNávrat hore

JJ, túto knihu mám aj ja - na začiatok veľmi dobrá. Ide hlavne o to pochopiť základy php + mysql, čiže ako stvorená pre začiatočníkov.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
xgamer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.04.2007

PríspevokZaslal: So 09.06.07 15:59Odpovedať s citátomNávrat hore

oplatí sa kúpiť táto kniha? Má ju tu niekto? Ak áno ako ste s ňou spokojní ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: So 09.06.07 16:10Odpovedať s citátomNávrat hore

xgamer napísal:
oplatí sa kúpiť táto kniha? Má ju tu niekto? Ak áno ako ste s ňou spokojní ?

nejsom isty ci sa ta kniha neriesila uz aj tu, ale ci sa oplati zalezi od tvojich znalosti. ak si menej zdatny tak kupuj.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
p360t
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: So 09.06.07 19:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja ju mám, je tam síce veľa takého "balastu", ale na druhej strane je napísaná tak, že to pochopí aj blbý. A sú tam fajn postupy, finty a tak...

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
MANIAC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.06.2007

PríspevokZaslal: Po 11.06.07 18:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak niekto často zabúda na HTML tagy alebo na ích význam tak odporúčam českú knihu: HTML Kapesní přehled.
Má výbornú vezbu je malá,priehladná a stojí iba (vo vätšine prýpadov) 143SK.
Existuje aj CSS Kapesní přehled, PHP Kapesní přehled...atd...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
javo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: Po 11.06.07 20:06Odpovedať s citátomNávrat hore

MANIAC napísal:
Ak niekto často zabúda na HTML tagy alebo na ích význam tak odporúčam českú knihu: HTML Kapesní přehled.
Má výbornú vezbu je malá,priehladná a stojí iba (vo vätšine prýpadov) 143SK.
Existuje aj CSS Kapesní přehled, PHP Kapesní přehled...atd...

no tieto knizky su sice dobre, ale iba ak nemas spojenie s internetom , napr knizka php kapesni prehled, nemal som ju ale pochybujem ze bude lepsia ako php.net

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 02.07.07 14:32Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
JJ, túto knihu mám aj ja - na začiatok veľmi dobrá. Ide hlavne o to pochopiť základy php + mysql, čiže ako stvorená pre začiatočníkov.
chcem sa spytat ked uz ovladam zaklady mysql a ked nieco treba opravit v phpbb tak si to viem sam aspon nejaku malickostz ale len podla nejakeho vzoru v tom subore a chcem sa naucit aspon na priemernu uroven php pomoze mi tato kniha ked ne tak aku by ste mi odporucili?

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

PríspevokZaslal: Po 02.07.07 15:38Odpovedať s citátomNávrat hore

pre zaciatok skus serial na linuxsofte.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: Po 02.07.07 16:31Odpovedať s citátomNávrat hore

stych lacnejsich je to pre zaciatocnikou dobre

CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 02.07.07 17:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak ovládaš základy php a mysql tak je táto kniha pre teba zbytočná.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Flety
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 02.07.07 18:15Odpovedať s citátomNávrat hore

2 suchy a kmsa: nerad citam dlhsie clanky a teketo veci na monitore
a aku knihu(normalnu papierovu) by ste mi odporučili?

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
kmsa
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: Po 02.07.07 18:21Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som si osobne kupil http://knihy.cpress.cz/Book.asp?ID=2095&SearchText=php5+mysql&SearchType=10
je pre kazdeho co uz dakedy videl znacky ako <html><? ?> </html> a rozumia tomu
este doporucim http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani-www-stranek/K1201_mistrovstvi-v-php-5/
ale tha uz je pre trosku skusenejsich ale ty co maju dobru logiku pochopia len trosku viac snazenia budu musiet mat

CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď