IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @166
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sada na gélové nechty

Akčné sady na gélové nechty od 47 € Inšpirujte sa! www.AkcneSady.sk

Fotosúťaž Milujem svoju prácu

Zachyťte nevšedné chvíle zo života vašej kancelárie a hrajte o hodnotné ceny www.westendtower.sk

NONI - energia, sila, vitalita

Exotická Noni so zázračnými účinkami Vhodná pre oslabený organizmus. www.detoxipan.sk

Domáca strava pre bábätká

Zostavte vlastný, zdravý, detský jedálniček. Poradíme Vám ako na to. Nivea.sk

Hľadáš knihu? Skús Literama.sk

Lacné knihy a výpredaje Akcie, darčeky, súťaže, zľavy. www.literama.sk

Kniha o delphi

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
m4r14n
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 08.08.08 11:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Nepoznate nejaku dobru knihu o delphi, s ktorou mate skusenosti? Ak hej tak mi plz napiste... nieco pre zaciatocnikov... s delphi som nikdy nerobil... dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 08.08.08 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

knihu ani nie, ale pozri toto http://www.delphi.input.sk/

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 08.08.08 11:31Odpovedať s citátomNávrat hore

ok, diki moc ... nieco taketo som myslel... akurat sa mi blbo cita z obrazovky, ale asi si to vytlacim...

mimochodom ked si instalujem delphi 7 chce odomna serial number... odkial ho mam zohnat? (pokial viem, je to freeware)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 08.08.08 12:12Odpovedať s citátomNávrat hore

delphi neni freeware, ale poskytuju studentsku verziu. ked som ja stahoval z oficialnej stranky, tak sa tam dalo registrovat ako student a mailom mi prisiel serial number.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 08.08.08 12:39Odpovedať s citátomNávrat hore

OMG... nejak sa k tej registracii neviem dostat... tipujem ze je to na www.borland.com

no nasiel som to .... keby niekdo v buducnosti hladal http://www.codegear.com/downloads/free/delphi a staci vybrat delphi 7 personal... a registrovat sa
Zaslať odpoveď