| Autor | Správa |
pedro91
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 17.12.2007 Príspevky: 244
 | Zaslal: Št 07.02.08 13:51 |   |
dufam ze tu uz takato tema nebola...ak ano tak sry ale ja som ju nenasiel
chcel by som na jednu stranku na ktorej momentalne pracujem umiestnit knihu navstev...tuto knihu chcem umiestnit pod menu a mala by vyzerat ako pozdlzne pole v ktorom by sa vypisovali kratke spravy ktore mozu volne zadavat navstevnici tejto stranky, chcel by som aby tak navstevnici nechavali kratke komentare a to tak ze do jedneho policka by zadali svoj nick(podotykam ze nechcem aby sa navstevnici museli niekde na stranke registrovat), ktory by mohol byt aj rovnaky ako predosli, na tom mi nezalezi a do druheho policka napisali kratky komentar k webu, po odoslani by sa tieto udaje vypisali do tohto pola natrvalo a zobrazovali sa vzdy pri opetovnom nacitani stranky...
...kedze s php mam len slabe skusenosti nwm si takuto knihu navstev naprogramovat sam |
| |
  |
 |
juho
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 16.05.2007 Príspevky: 837
 | Zaslal: Št 07.02.08 14:14 |   |
co tak pozret trosku dole? aspon tak o 6 dni starsie prispevky ?
| kód: | | http://www.pcforum.sk/-vt32063.html |
ak chces vlastnu tak by si mal vediet aspon zaklad z php inak to nemas sancu zvladnut. |
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória | |
   |
 |
Tominator
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.02.2007 Príspevky: 4009
 | Zaslal: Št 07.02.08 15:55 |   |
páči sa mi druhý riadok; začína "chcel by som" ale keď som dočítal tak sa mi zdá, že chce aby sme mu to spravili
nápad to nie je zlý ...
----------
pedro pohľadáš na fóre tieto informácie:
1, textarea
2, prístup do MYSQL
3, vytvorenie tabuľky
4, vkladanie riadkov do mysql
5, vypísanie riadkov z MYSQL
------------
Všetky témy tu už boli, ak niečo nenajdeš, hľadaj na linuxsoft.cz, ak niečomu nebudeš rozumieť spýtaj sa |
| |
  |
 |
juho
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 16.05.2007 Príspevky: 837
 | Zaslal: Št 07.02.08 16:45 |   |
| Tominator napísal: | | sa mi zdá, že chce aby sme mu to spravili nápad to nie je zlý ... | noooo ja mu to teda nespravim, ak chces tak mu to sprav sam.
ale ak mozem poradit tak fakt radsej si daj cez tie servery ktore to poskytuju alebo ak by si strasne chcel tak mozem dat tiez do ponuky zive.sk, zive.cz, inet.sk, interval.cz |
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória | |
   |
 |
suchy
 Čestný člen
 Založený: 17.10.2006 Príspevky: 1770
 | Zaslal: Št 07.02.08 17:00 |   |
|
     |
 |
pedro91
 Zablokovaný užívateľ