IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @166
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Nebojte sa parkovať.

Už ste sa dnes pri parkovaní zapotili? Radšej to prenechajte automatickému autoviny.zoznam.sk

Potraviny s negatívnymi kalóri

Dobré diéty závisia od typu a kvality potravín. Zistite, ktoré diéty to sú. www.news2channel.net

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Tradičné kresťanské otázky

netradičné odpovede. Bahájska viera - *riešenie odvekých duchovných dilem*. www.bahai.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Kniha C++

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
fista1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2009

PríspevokZaslal: Št 19.01.12 21:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcem sa naucit programovatv C++. Nasiel som tieto dve knihy:

Mistrovství v C++
http://www.martinus.sk/?uItem=41491

Naučte se C++ za 21 dní
http://www.martinus.sk/?uItem=37573

Podla ludi na nete su kvalitne obidve. Stoja vsak dost penazi, takze dovolit si mozem iba jednu z nich. Preto ma zaujima, ktora z nich je kvalitnejsia?
Pre mna je podstatne, aby kniha dokazala zrozumitelne, podrobne vysvetlit vsetky veci okolo programovania c++ a aby to vysvetlovala v teorii ale aj na prikladoch.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.01.2009

PríspevokZaslal: Št 19.01.12 22:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Mistrovstvi je pisana viac do hlbky, profesionalnejsie, predpoklada iste skusenosti s programovanim ( v porovnani s druhou knihou sa autor prilis nezastavuje nad zakladnymi pojmami v programovani ). Naucte sa je pisana pre uplnych zaciatocnikov, nemusis mat ziadnu znalost ineho jazyka ani nic podobne. Tato knizka ta ale fakt len zlahka uvedie do problematiky, ak budes chciet pochopit dane veci presnejsie, tak musis siahnut po dalsich materialoch, ci uz na nete, alebo dalsiu knihu. Samozrejme, v oboch pripadoch ale bude treba dalsie vzdelavanie, ak sa chces niekam posunut. Vyber si preto podla toho, ci uz mas aspon ake take znalosti s programovanim, s OOP, atd ( v tom pripade prvu knizku ), ak vsak nemas absolutne sajnu, radsej vezmi druhu knizku.

// btw, nabuduce skus na fore aj hladat, tema o knihach tu uz je: http://www.pcforum.sk/knihy-o-programovani-vt62200-45.html#598007
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
fista1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 10:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Diky za tip. Ja sa teraz ucim robit v c-ku(podla majstra Herouta), takze nejake skusenosti by mohli byt. Ale radsej siahnem po tej druhej.
Vedel som ze je tu niekde topic o knihach, ale ani vyhladavac mi ho nenasiel(zadal som mu nech najde c++)
BX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.07.2011

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 16:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie, 21 dní si neber, je to hrozný brak oproti Mistrovství v C++ (mám prečítané obe)
Prejdi si poriadne herouta, ostaň chvíľu pri C a potom choď na knihu Mistrovství V C++
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
fista1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 20:25Odpovedať s citátomNávrat hore

No, takze zohnal som si Mistrovstvi c++. Avsak dostal som ponuku aj na "21 dni" za 15 euro. Myslite, ze sa to stale neoplati? Su v tej druhej knihe opisane nejake veci, ktore v mistrovstvi c++ nie su? Ze by som si takto mohol doplnovat informacie.
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.01.2009

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 20:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Zbytocne ti to kombinovat. Ak uz mas Mistrovstvi, tak ak nebudes nejakym veciam rozumiet, tak si ich jednoducho vyhladas na nete, pripaden sa spytas na fore. Nakolko Naucte sa je podla mojho nazoru lahsia, cize nemalo by tam byt nic navyse, akurat to tam bude jednoduchsie vysvetlene - pre zaciatocnika.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
fista1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 21.01.12 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Ok, diky moc za rady
chitichitibb
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.01.2011

PríspevokZaslal: Pi 27.01.12 20:13Odpovedať s citátomNávrat hore

a neviete dáky dobrý program na programovanie v C++ ? poznám len builder 6 alebo Dev-C++ ale niečo iné náhodou ?.... a je jedno či to beží v Linuxe alebo Win ...
MTK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 27.01.12 23:54Odpovedať s citátomNávrat hore

MS visual studio 2008 alebo 2010 pripadne NetBeans. Pripadne ked zadas do googlu "C++ IDE" tak by ti to malo najst plno dalsich

reDo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2009

PríspevokZaslal: So 28.01.12 10:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Code::Blocks

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď