| Autor | Správa |
dadmtb
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 20.11.2007 Príspevky: 2953
 | Zaslal: Po 11.08.08 15:37 |   |
el mariachi mno vidis ty si sa zacal php az po C a po vyske cize ti uz bolo ovela viac nez mne takze ked sa to tak zobere tak mam ete furu casu na C a pod  |
| |
  |
 |
Freelan
 Užívateľ
 Založený: 03.06.2006 Príspevky: 2468 Bydlisko: Brezno
 | Zaslal: Po 11.08.08 16:00 |   |
budem OT, ale nemozem si odpustit, som klikol na kedy ste zacali programovat, no precital som kedy ste zacali spamovat, klikol som rovno na poslednu stranu vo fore a vyhodilo mi prvy dadamtbov prispevok, no skoro som sa **** od smiechu...
a programovat tusim v 16 |
| |
  |
 |
_DanWer_
 Užívateľ
 Založený: 29.08.2007 Príspevky: 1682 Bydlisko: Prešov
 | Zaslal: Po 11.08.08 21:29 |   |
Programovať som začínal už viac krát. Prvý pokus bol myslím v 13.-14. roku ale časom to krachlo. Pred nedávnom som opäť skúšal HTML a na prvý pokus mi pokusná stránka aj celkom vyšla. Momentálne sa o to opäť nezaujímam. Mám taký pocit, že k tomu ma väčšinou prinúti nuda. A teraz cez prázdniny ju chvála bohu často nemám.  |
_________________ NB ASUS K53E-SX863 CPU: Intel Core i3-2310M 2.1GHz Pamäť: 1x4GB DDR3 1333MHz CL9 VGA: Intel HD3000 HDD: Seagate ST9500325AS 500GB 5400rpm SATA3 8MB cache Repro: Logitech Z-2300 2.1 OS: Win7 Ultimate 64-bit
PC MB: MSI KT4AV (MS-6712) CPU: AMD AthlonXP 2500+ Barton 1.8@2.0GHz Pamäť: 768MB (3x256MB DDR) VGA: Inno3D Tornado GeForce 2 Titanium 64MB DDR 128-bit 200/400MHz HDD: 100GB (Maxtor 40GB + Seagate 60GB) PSU: EC 300W Repro: Creative Inspire 5.1 5300 LCD: AOC 17" OS: WinXP Pro | |
      |
 |
dadmtb
 Zablokovaný užívateľ
 | Zaslal: Po 11.08.08 22:15 |   |
mno to aj kamos ze sa ide ucit html/css z nude ze nema co robit ide citat tak sm mu aj pekne vysvetlil ake-take zaklady ako to mner kedysi spravil kamos a o dva dni sa na to vykaslal ze uz sa mu nechce tak neviem aky to ma vyznam taketo ucenie  |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Po 11.08.08 22:19 |   |
taketo ucenie ma vlemi velky vyznam pretoze toto ta v skole ucit nebudu, a ked ta to bavi preco by to nemalo mat vyznam.... chces byt neiwem aky programator musi mat zaklady a nie len na papieri napise na Vysvedceni ze infomatika: 1..... |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
dadmtb
 Zablokovaný užívateľ
 | Zaslal: Po 11.08.08 22:22 |   |
zmija31 absolutne som ta nepochopil mi chces povedat ze to je ok? ako ked sa chcem niecomu venovat tak dlhjsie ako dva dni nemyslis?  |
| |
  |
 |
neutronmind
 Užívateľ
 Založený: 30.04.2008 Príspevky: 885
 |
| zmija31 napísal: | | chces byt neiwem aky programator musi mat zaklady a nie len na papieri napise na Vysvedceni ze infomatika: 1..... |
Ked chce byt programator, tak nemusi vediet HTML, to nie su zaklady programovania. Lebo dadmtb hovoril o HTML. Ale mas pravdu, treba sa ucit sam, nespoliehat sa na skolu.
| dadmtb napísal: | el mariachi mno vidis ty si sa zacal php az po C a po vyske cize ti uz bolo ovela viac nez mne takze ked sa to tak zobere tak mam ete furu casu na C a pod  |
Povedz mi jediny dovod, preco by si sa nemohol zacat ucit C bars aj teraz.
Inak tolko programatorov v jazyku HTML vidim pokope prvykrat vo svojom zivote.  |
| |
   |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 |
| neutronmind napísal: | Povedz mi jediny dovod, preco by si sa nemohol zacat ucit C bars aj teraz.
Inak tolko programatorov v jazyku HTML vidim pokope prvykrat vo svojom zivote.  |
jj, no mna hlavne fascinuje, ze tito ludia v html dokazu vobec programovat ja som mal pocit ze je to obycajny znackovaci jazyk asi sa budem musiet tomu este dlllllho venovat
co sa tyka toho ozajstneho programovania.. kludne nech sa venuje rovno aj C a nikto mu rovnako nezakaze ani assembler kolko ludi, tolko chuti. verim tomu, ze dakomu vyhovuje zacat s tym, inemu s dacim inym |
| |
  |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 Založený: 31.08.2007 Príspevky: 1807 Bydlisko: Komárno
 |
no tak takto ten kto sa chce venovať tvorbe webstranok mal by acať HTML+CSS a potom postpne ostatne veci ako php, ....
ten kto che programovať zacne napr. C, Assembler, popripade uplny zakalad co ucia na strednej Pascal alebo Delphi. a potom neskor može isť na komplikovanejsie veci.
ale zda sa mi že sa odbocilo od temy. tema znie kedy ste zacali programovať |
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať | |
      |
 |
jefitto
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.05.2008 Príspevky: 360
 |
Ja mám 15 a začínal som asi ako 12 ročný, keď som dva mesiace chodil na krúžok tvorby webstránok Ostatné a zložitejšie html som sa naučil sám, CSS to isté. Samozrejme, veľa vecí som konzultoval na diskuse.jakpsatweb.cz |
| |
  |
 |
IT_Geek
 Užívateľ
 Založený: 14.07.2008 Príspevky: 69 Bydlisko: Senica
 | Zaslal: Ut 12.08.08 13:09 |   |
Tak co sa tyka "programovania" v html, css, tento thread sa zvrtol z temy "Kedy ste zacali programovat" na temu "ake technologie pouzivate na tvorbu". |
| |
   |
 |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Ut 12.08.08 13:20 |   |
ja som nepovedal ze nech sa uci HTML, ale povedal ze ucit sa sam ma velky vyznam, ci znackovavi alebo programovaci jazyk.... |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
|