IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @156
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

PORFIX: Stavebný materiál

Materiál pre váš nový dom. Unikátne stavebné výrobky Porfix. www.Porfix.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Rýchla online pôžička.

Až do výšky 1500 €, bez uvedenia účelu a dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Kde nájdem súbory?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
stanoj
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.08.2008

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 20:01Odpovedať s citátomNávrat hore

chcel by som vedieť v ktorom priečinku OS windows sa eviduje súbor ktorý som tlačil v tlačiarni ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 10.02.12 21:22Odpovedať s citátomNávrat hore

v ziadnom, data do tlacky odidu a tym to hasne. nikde sa to neskladuje, pretoze nieje preco.
Jedine ak sa daco pokazi a tlac neprebehne OK, moze subor ostat viset v niektorom z podadresarov v adresari
C:\Windows\System32\spool (plati pre windows 7 v xp to je podobne), no ak je vsetko OK, tak sa tam len nakratko objavi (ak vobec) a odmazne sa.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
stanoj
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.08.2008

PríspevokZaslal: So 11.02.12 11:17Odpovedať s citátomNávrat hore

shiro napísal:
v ziadnom, data do tlacky odidu a tym to hasne. nikde sa to neskladuje, pretoze nieje preco.
Jedine ak sa daco pokazi a tlac neprebehne OK, moze subor ostat viset v niektorom z podadresarov v adresari
C:\Windows\System32\spool (plati pre windows 7 v xp to je podobne), no ak je vsetko OK, tak sa tam len nakratko objavi (ak vobec) a odmazne sa.

ma kamoš presviedčal že sa to ukladá do súboru prng ak som si dobre zapamätal a že sa to dá potom vytiahnuť vlastne všetko čo som tlačil, tak sa len pýtam
Zaslať odpoveď