|
 | | |
| Autor | Správa |
brasi
 Užívateľ
 Založený: 20.05.2008 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ut 20.05.08 19:58 |   |
caute. odisla mi zvukova karta a potrebujem samozrejme novu:) . nevyznam sa v tom: ci ked kupim kartu s 7.1 nebudu problemy ked na vezy mam v podstate len 2 speakery:) ci pojde normal zvuk alebo sa to takto neda dik za odpoved. karta : http://www.ebuyer.com/product/98938 |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: Ut 20.05.08 20:03 |   |
neboj normalka to pojde, napr ja mam na 5,1 napojenu hifi vezu plus subac , zapojene cez rozdvojku a vsetko ide ako ma  |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
brasi
 Užívateľ
 Založený: 20.05.2008 Príspevky: 2
 | Zaslal: Ut 20.05.08 20:18 |   |
| zmija31 napísal: | neboj normalka to pojde, napr ja mam na 5,1 napojenu hifi vezu plus subac , zapojene cez rozdvojku a vsetko ide ako ma  |
diky pekne lebo chcem o mesiac 2 kupovat zostavu zvukovu tak preto sa pytam ci by som dovtedy neostal na holickach dik |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |