IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @356
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavte na víťaza

Servery Cisco UCS prekonali 45 rekordov za dva roky www.ucsservery.sk

Keby niečo

25.2. nesmieš chýbať na Donovaloch! Najodvážnejšia stávka. Buď pri tom! KebyNieco.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Ste administrátorom?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

Kam na vysku ??

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
cs_skillers
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2007

PríspevokZaslal: Po 01.02.10 20:50Odpovedať s citátomNávrat hore

no nic, tam sa asi nedostanem, vidim to na sjf

SONY PCG-XG700K
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Kirk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po 01.02.10 21:22Odpovedať s citátomNávrat hore

stopa27 napísal:
Pre notorickych flakacov urcite nie . ale je to tak, ako spominal MTK, na gympli nebolo siroko daleko horsieho priemeru z nepodstatnych predmetov (bio (4.3), dejepis(3.5), geo(3), nos(3,4), sj(4), nemcina (3) ...) ako som mal ja, a na fiit ta jednoducho prinutia ucit sa, ak nechces odist, nemas na vyber, ak to nepochopi clovek dost skoro, tak mu to dojde domov na papieri

no notoricky flakac asi nie som, mne nevadi ked budu obdobia ked sa budem musiet aj nieco naucit, len aby som zase na druhej strane mal aj nejake volno a nemusel furt mysliet len na skolu
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
Zsolti
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.02.2010

PríspevokZaslal: St 03.02.10 20:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, chystam sa na FEI TUKE, na informatiku popripade pocitacove modelovanie, hoci kde citam hoci co, nikde sa neviem docitat ocom vlastne to pocitacove modelovanie je..a co ten odbor "zastupuje" v praxi (aj ked citam ake predmety sa vyucuju, vela mi to nehovori co to moze presnejsie byt), preto rozmyslam nad poc. modelovanim lebo mam obavi ci ma prijmu na informatiku s priemerom cca 2-2,3 v kazdom rocniku gymnazia. kedze na jednu prihlasku na jednu fakultu mozem uviest az 3 studijne programy tak by som to chcel dat informa, poc. model. , inteligentne systemy (to tiez neviem ocom presne je). Dakujem za odpovede, hlavne kto tam chodi ten nech mi trosku otom porozprava
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 23

PríspevokZaslal: St 03.02.10 20:04Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som na pocitacovom modelovani a chodil som aj na informu a rozdiel je - viacmenej ziadny. Blbosti ako matika, fyzika, elektrotechnika sa ucia aj tu aj tam... na informe je asi naviac assembler, inak neviem...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 03.02.10 20:19Odpovedať s citátomNávrat hore

aha chapem len ten nazov ma pletie "pocitacove modelovanie"..je to o nejakom modelovani alebo jak? co to vlastne znamena, a ake si mal znamky na strednej skole ? s takym priemerom ako mam ja..mam vobec sancu?
Daron
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: St 03.02.10 20:45Odpovedať s citátomNávrat hore

nejde o priemer, ide o to ci sa chces ucit, alebo flakat. Ak dokazes zabrat, ked je to potrebne, tak tu skolu spravis. Nemodeluje sa tam nic, netusim preco sa to tak vola.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 03.02.10 20:50Odpovedať s citátomNávrat hore

ano ja ta chapem ze tam s atreba ucit, ale myslim s tym priemerom co mam ci ma vobec prijmu lebo dost vela uchadzacov je a beru ajtak vela..400 a mozno uchadzacov je aj 700+
Daron
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: St 03.02.10 21:03Odpovedať s citátomNávrat hore

co ja viem, tak beru vsetkych

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.01.2009

PríspevokZaslal: Št 04.02.10 17:29Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravím fiitkári, chcel by som zistiť aké vývojové prostredie sa používa na predmete OOP - objektovo orientovane programovanie. takže netbeans alebo eclipse? dikes
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: Št 04.02.10 19:52Odpovedať s citátomNávrat hore

to ma kazdy u riti, odprezentujes to u seba a posles kod len koli kontrole originality. ale default je vsade nainstalovany eclipse.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.07.2009

PríspevokZaslal: Po 22.02.10 17:14Odpovedať s citátomNávrat hore

no nazdar, dnes som zistil, ze ma beru bez prijimaciek na FEI STU(na zaklade priemerov do 2.0 a matury z inf) takze sa pytam ci sa tam oplati ist - je tam vela/tazka mat a fyz - da sa zvladat aj bez nejakych extremnych znalosti zo strednej? dik
mimkork
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.12.2006
Vek: 26

PríspevokZaslal: Po 22.02.10 18:24Odpovedať s citátomNávrat hore

VoleBarhovsky to zalezi aky mas pristup ku skole, vsak uvidis po prvom skuskovom To sa tazko radi, poznam borcov co boli excelentni na SŠ no na FEI po semestri/och nepochodili a zase naopak..

PC: CPU:E6300 -1,8GHz; LCD:19" Acer AL1916; RAM:2x2GB DDR2; MB:ASUS P5B-VM DO; VGA:Nvidia 7300GS; HDD:WD500GB AACS + ex.Toshiba 3,5" 400GB a MSI 2,5" 250GB; Repro:Bach 2.0; DVD mech:LG-pata; PSU:Eurocase 350W; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Po 22.02.10 18:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Keby som teda chcel ist na nejaky informaticky odbor na STU, ktoru fakultu si mam vybrat? Par dni dozadu som na zive.sk cital dost negativne ohlasy na FIIT, je to az take zle? Nemam radsej rozmyslat o FEI? Len by som sa chcel vyhnut, pokial je to mozne, fyzike, to by sa mi na FEI moc nepodarilo, co?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: Po 22.02.10 18:45Odpovedať s citátomNávrat hore

noo, najnovsie aktuality z fiit : profak pobral ludom spravene skusky koli PODOZRENIU z plagiatorstva a vyjadril sa, ze aj ked ich disciplinarka ocisti, skusky im neda, lebo on nie je viazany tym vysledkom.
po druhe : tato osoba uci pravo na fiit : http://mesto.sk/prispevky_velke/bratislavsky/sudkynaktoravnep1090398660.phtml, nech si kazdy urobi sam nazor, ci moze niekto taky vykladat ludom zakony, hoci bol "nepricetny".

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.02.10 19:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte, chcem studovat vysku externe. Poznate neaku vysoku skolu kde sa uci informatika, (elektroniku nechcem) a da sa studovat externe? Lebo potom mam jedine vychodisko EKONOMIKU.

Okolie Bratislava, Nitra, Trnava a pod
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď