| Kam na vysku?? |
| KE | | 29% | [ 74 ] |
| ZA | | 18% | [ 47 ] |
| BA | | 52% | [ 132 ] |
|
| Celkom hlasov : 253 |
|
| Autor | Správa |
popcorn
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2008 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: So 30.01.10 17:42 |   |
no tak z tych humanitnych odborov by ma mozno bavila politologia, medzinarodne vztahy alebo kulturologia ale neviem no.. |
| |
   |
 |
Kirk
 Užívateľ
 Založený: 05.04.2007 Bydlisko: BA
 |
no ja som zrovna zistil ze ked dam teraz externu maturitu z matematiky aspon na 75% tak som na 100% prijaty na STU FIIT. Takze to aby som sa zacal pomaly ucit, mesiac a pol do pisomnych.
Btw. jake alternativne skoly by ste mi doporucili, pokial mozno v BA s co najpodobnejsim zameranim ako FIIT ?  |
| |
      |
 |
stopa27
 Užívateľ
 Založený: 19.09.2006 Bydlisko: Ružomberok<->Bratislava
 |
nevymyslaj s percentilom, ved tam sa dostane skoro kazdy, problem je ale, ze |skoro kazdy|/2 pojde pomerne rychlo prec. "Unikat" podobny FIIT na slovensku vdakabohu tak lahko nenajdes , ale zameranie by sa mohlo blizit (aspon pocas bakalara) na FEI STU - aplikovana informatika, to je z BA asi vsetko. MATFYZ je ina kategoria a iny ciel studia (ako vravi kamarat :FIIT 2/3 info, 1/3 matika; MATFYZ 1/3 info, 2/3 matika ).
Aby som odpovedal aj na post na predchadzajucej strane : AJ vediet nemusis, prijimacky sa z toho nerobia, ale hned potom ti daju test, ktory ta rozdeli do skupin, ak nevies vobec, myslim, ze si musis platit nejake kurzy a predmet AJ mas az neskor. A ak ju nevies ani potom, mas problem, nie oficialny, ale mas, kedze minimalne v druhom rocniku je par ludi co aktivne miesaju v slajdoch na prednaskach anglictinu so slovencinou  |
_________________ Quick memory editor 5.5 (RAW 0xFC58C) : Hi crackers, please don't crack me. Thank you! | |
      |
 |
Kirk
 Užívateľ
 Založený: 05.04.2007 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Ne 31.01.10 15:04 |   |
tak udrzat sa myslim ze potom udrzim, pozeral som aj ake predmety su v prvom rocniku a ani ta matika tam nevyzera az tak odpudzujuco tak dam este prihlasku asi aj na tu FEI-ku a do zalohy skusim ten matfyz a posledna zachrana bude asi hospodarska informatika na EU  |
| |
      |
 |
stopa27
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 31.01.10 15:15 |   |
Este rok dozadu to bolo kusok ine, bola cviciaca, ze si sa bal zdvihnut hlavu, aby si nedostal nejake minusove body, teraz sa zmenil cviciaci, boli opravne pisomky, proste matika sa nedala nedat . Tam su ine odpudzujuce predmety, fyzika, nudne PPIP (uz neviem co to znamena, pozri si v plane ), JAVA, ktoru uci srb, ktory je v unii proti ockovaniu deti , ale clovek s normalnym pristupom k skole, ked si to pozries aj inokedy ako 2 hodiny pred zapoctovkou/skuskou by to mal spravit Potom su aj predmety, ktorym sa musis venovat v kuse, ale tie su az v druhom rocniku. |
_________________ Quick memory editor 5.5 (RAW 0xFC58C) : Hi crackers, please don't crack me. Thank you! | |
      |
 |
MTK
 Užívateľ
 Založený: 01.10.2006 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ne 31.01.10 19:00 |   |
PPIAP = Principy počitačoveho inžinierstva a praktikum
a matiku v prvom semestri aj tento rok nedalo dost ludi |
_________________ Intel Q6600, Nvidia MSI 8800 GTS 512 OC, A-data 4Gb DDR2 1066, WD 500GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW, | |
  |
 |
cs_skillers
 Užívateľ
 Založený: 15.02.2007 Bydlisko: BA-Okolie
 | Zaslal: Ne 31.01.10 19:59 |   |
da sa dostat na FIITku ked nemam maturu ani z matiki ani z fyziki ani z informatiki??? |
_________________ CPU: 2.4GHz Intel Celeron BOX DDRAM: 1024 MB Doska:VIA P4-400 VGA:GF NX6800 128MB HDD: 80GB DVD-R/RW:BneQ+DVD-R:LG
Zdroj:300W
SONY PCG-XG700K | |
  |
 |
ac.milan
 Moderátor
 Založený: 17.04.2008 Bydlisko: Myjava
 | Zaslal: Ne 31.01.10 20:33 |   |
budes musiet robit prijimacky a budes to mat bez maturity sakra tazke. a zo slovenciny mas maturitu? lebo podla tvojho pisania mas z nej tak 4ku. |
_________________ PC: MSI K9VGM-V / Athlon X2 4200+ / 2GB DDR2 800 MHz / Gainward HD4670 512MB / WD 160GB SATAII / Fortron GP 350W 80+ / Benq FP91G+ / Labtec Pulse 285 / Windows 7 HP 32bit
NB: MSI M670X-091SK / Windows XP Pro + Genius SP-HF1800A | |
    |
 |
stopa27
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 31.01.10 20:38 |   |
| kód: |
Podmienky prijatia
Základnou podmienkou prijatia na štúdium študijného programu bakalárskeho štúdia je získanie úplného stredného vzdelania alebo úplného stredného odborného vzdelania. Ďalšou podmienkou je preukázanie schopností a predpokladov pre štúdium zvoleného študijného programu.
Odborná spôsobilosť uchádzačov o bakalárske štúdium sa posudzuje na základe výsledkov externej časti maturity z matematiky alebo písomného testu z matematiky vykonanom externou nezávislou inštitúciou a zohľadňujú sa aj výsledky v rôznych stredoškolských činnostiach s ohľadom na motiváciu uchádzača, záujem profesijného smerovania – všetko relevantné študijnému programu, ktorý chce uchádzač študovať. |
Neviem ci sa tym externym posudenim myslia prijimacky, skor nejake celoslovenske hodnotenie. Asi nie.
//maturitu zo "slovencini" mas? |
      |
 |
ebrithil
 Užívateľ
 Založený: 28.01.2009 Bydlisko: Zvolen
 | Zaslal: Po 01.02.10 19:33 |   |
FIIT je fakt tazsia ako FEI. dobre si to premyslite, ci sa chcete len valat prec pc alebo aj sa ucit. |
| |
    |
 |
Daron
 Moderátor
 Založený: 08.08.2007 Bydlisko: Michalovce
 | Zaslal: Po 01.02.10 20:45 |   |
Maturita zo SJ je povinna |
_________________ You must respect authority
You’re nothing like me
You must respect authority
You’re nothing like me...
sʎsʇǝɯ oɟ ɐ poʍu | |
     |
 |
ac.milan
 Moderátor
 Založený: 17.04.2008 Bydlisko: Myjava
 | Zaslal: Po 01.02.10 20:50 |   |
stredoskolaci zacinaju mat o vysokej skole tu mienku, ze nejak zmaturuju,dostat sa na VS na Slovensku je lahke a tam sa mozu flakat na intraku, sedet pri PC a chlastat. a nic viac netreba robit,skusky sa nejako budu robit aj samotne. |
_________________ PC: MSI K9VGM-V / Athlon X2 4200+ / 2GB DDR2 800 MHz / Gainward HD4670 512MB / WD 160GB SATAII / Fortron GP 350W 80+ / Benq FP91G+ / Labtec Pulse 285 / Windows 7 HP 32bit
NB: MSI M670X-091SK / Windows XP Pro + Genius SP-HF1800A | |
    |
 |
MTK
 Užívateľ
 Založený: 01.10.2006 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Po 01.02.10 20:51 |   |
Praveze je to uplne opacne flakas sa na strednej a na vyske az zacne skutocne ucenie :-( |
_________________ Intel Q6600, Nvidia MSI 8800 GTS 512 OC, A-data 4Gb DDR2 1066, WD 500GB, Asus P5E X38, Samsung 225 BW, | |
  |
 |
Daron
 Moderátor
 Založený: 08.08.2007 Bydlisko: Michalovce
 | Zaslal: Po 01.02.10 20:56 |   |
flakat sa da ja na vyske, zalezi od toho aku si vyberies. A fakulty ako FEI, FIIT atd, nei su pre flakacov najlepsi vyber. Ja by som zavidol povinne prijimacky zo SJ pre obcanov slovenska. Nie z literatury a tych blbosti, ze kto co napisal atd... Gramaticky test, lebo ak clovek na vysokej skole pise ako po porazke, tak to nema uroven a je to hanba. Nehovorim ze ujde ciarka, atd... Ale to co predvadzaju niektori, tak lepsie som pisal v 4 rocniku na zakladnej. |
_________________ You must respect authority
You’re nothing like me
You must respect authority
You’re nothing like me...
sʎsʇǝɯ oɟ ɐ poʍu | |
     |
 |
stopa27
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 01.02.10 21:07 |   |
Pre notorickych flakacov urcite nie . ale je to tak, ako spominal MTK, na gympli nebolo siroko daleko horsieho priemeru z nepodstatnych predmetov (bio (4.3), dejepis(3.5), geo(3), nos(3,4), sj(4), nemcina (3) ...) ako som mal ja, a na fiit ta jednoducho prinutia ucit sa, ak nechces odist, nemas na vyber, ak to nepochopi clovek dost skoro, tak mu to dojde domov na papieri  |
      |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|