Zachranarstvo v banskej bystrici alebo nejake archivnictvo . Na ziadnej a uz vobec nie IT technike sa bez viac/menej narocnej matiky nepohnes. Na policajnu vysoku sa dostat je takmer nemozne, maju hrozne sito uz pri prijimani.
Založený: 30.05.2006 Príspevky: 1775 Bydlisko: BA - EASTSIDE
Zaslal: So 16.01.10 20:01
Napr. biológia je bez takej náročnej matiky. Alebo chémia, geografia, enviromentalistika, geológia...
_________________ [quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Paulooze Užívateľ
Založený: 01.12.2007 Príspevky: 994 Bydlisko: Bratislava Vek: 18
Zaslal: Ne 17.01.10 0:57
C1rki2 napísal:
Chcel by som sa spýtať, ktorá škola nevyžaduje znalosti z matematiky?? Z nej som úplný vôl prepadávam a budúci rok maturujem.... a pritom nemam ani šajnu akým smerom sa mám uberať.... ešte pôjdem k psychologičke tá mi snáď poradí no... pôvodne som chcel ísť na techniku, to bolo pred 2 rokmi, keď som mal ešte ako tak dobré známky no teraz... z fyziky a matiky priam ,,excelujem" taký som skvelý takže z toho nič nebude..... som na športovom gymnáziu, čo je snáď to najhoršie čo môže byť (prečo som tu sa nepýtajte)... Rozmýšľal som že pôjdem za policajta no tam zas lignem z psychologických určite .... zaujíma ma počítačový hardware, výpočtová technológia a ináč viacmenej nič... kedysi som chodieval na výtvarnú, celkovo asi 7 rokov no prestál som.. v športe budúcnosť nevidím, takže nato sa nechcem zamerať... vážne neviem....
som na tom podobne... z matiky mam trojku, drzim sa len tak-tak.. z fyziky zatial prepadavam... buduci rok maturujem a planujem ist na politologiu na UK, pravo do Trnavy, mozno medznarodne vztahy, sociologia alebo nieco podobne... tiez som minuly rok myslel, ze pojdem na techniku... snad ti nieco z toho bude inspiraciou, pozri si hlavne filozoficku fakultu, mozno ekonomicku atd.
tento rok maturujem na OA a planujem ist bud na STU SjF alebo UK informatika. moje vedomosti z informatiki a matematiky su slabe pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo, ale chcel by som studovat nejaky technicky odbor pretoze ekonomika ma moc nelaka. na ktorej z uvednych skol by som mal relativne mesie problemy zo studiom ked nemam zaklady? respektivne kde je lahsia matematika, da sa to vobec zvladnut?
Lahsiu matematiku si prebral na strednej...Na vysokych skolach (technickeho zamerania) ziadnu lahsiu matematiku nenajdes, ta je vsade rovnaka....A ak chces technicku skolu na ktorej mas relativne najlahsi priechod (podotykam relativne) tak SJF STU a MTF STU su porovnatelne...MTF mozno "lahsia" o malo. Podotykam ze zvladnut sa da vsetko, ked chces a mas volu... Vysoka je o tom ze sa ucis sam, nikto ti nic nebude podkladat pod nos jak na strednej.. Ale ked nemas ziadne strojarske zaklady a chces ist na taku skolu, tak jednoduche to mat nebudes...vidim na svojich spoluziakoch, co prisli z gympla na MTF co z toho vedia a aki su vydreti...nemali ziadne strojarske zaklady, ziadnu konstrukciu a technologiu...napr na strednej sme 2roky brali zasady technickeho kreslenia a na vyske sme to mali jeden semester par hodin, co sa absolutne nedalo stihnut ten isty objem uciva...(osobne som nikdy nebol za to aby sa to takto miesalo, ze z ekonomickej na technicku a z technickej na ekonomicku a podobne miesanice, lebo potom to aj tak vyzera a buduci inzinieri a magistri su potom na vseobecne zlej urovni)....samozrejme cest vynimkam, ktore predstavuju asi pol % ktori sa vsetko doucia samostatne..
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
p360t Skúsený užívateľ
Založený: 30.05.2006 Príspevky: 1775 Bydlisko: BA - EASTSIDE
Zaslal: Ut 19.01.10 19:01
Keď rozmýšľaš nad informatikou, bral si do úvahy aj FIIT? IMHO je na matfyze (FMFI UK) viac matiky.
_________________ [quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
caute chalani, je fanca, ze ma zamestnaju do firmy ako spravcu siete ak mam vystudovanu prirodovedecku fakultu v nitre na UKF(informatika, geografia - ucitelsky smer), alebo pokial to neni daka FIITka, tak to hned zmetu zo stola?
popcorn Užívateľ
Založený: 26.05.2008 Príspevky: 132 Bydlisko: Martin
Zaslal: Pi 29.01.10 15:57
poradte kam mam ist na vysku
chodim na gympel a teraz si budeme vyberat seminare a podla seminarov aj vysoku
nejde mi moc matika a chemia takze kam by ste mi doporucili ist ak by som maturoval z Dej, NOS a nieco co by malo uplatnenie
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.