IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @349
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavte na víťaza

Servery Cisco UCS prekonali 45 rekordov za dva roky www.ucsservery.sk

Klaudia alebo Dušan?

Príď podporiť svojho favorita 25.2. na Donovaloch. Daj svoj hlas. KebyNieco.sk

Končí podpora Windows XP

Prejdite na nový a moderný Windows 7 s plným prístupom k aktualizáciám! www.Microsoft.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Ste správcom siete?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

Kam na vysku ??

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: So 16.01.10 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Zachranarstvo v banskej bystrici alebo nejake archivnictvo . Na ziadnej a uz vobec nie IT technike sa bez viac/menej narocnej matiky nepohnes. Na policajnu vysoku sa dostat je takmer nemozne, maju hrozne sito uz pri prijimani.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: So 16.01.10 20:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Napr. biológia je bez takej náročnej matiky. Alebo chémia, geografia, enviromentalistika, geológia...

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Paulooze
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.12.2007
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 17.01.10 0:57Odpovedať s citátomNávrat hore

C1rki2 napísal:
Chcel by som sa spýtať, ktorá škola nevyžaduje znalosti z matematiky?? Z nej som úplný vôl prepadávam a budúci rok maturujem.... a pritom nemam ani šajnu akým smerom sa mám uberať.... ešte pôjdem k psychologičke tá mi snáď poradí no... pôvodne som chcel ísť na techniku, to bolo pred 2 rokmi, keď som mal ešte ako tak dobré známky no teraz... z fyziky a matiky priam ,,excelujem" taký som skvelý takže z toho nič nebude..... som na športovom gymnáziu, čo je snáď to najhoršie čo môže byť (prečo som tu sa nepýtajte)... Rozmýšľal som že pôjdem za policajta no tam zas lignem z psychologických určite .... zaujíma ma počítačový hardware, výpočtová technológia a ináč viacmenej nič... kedysi som chodieval na výtvarnú, celkovo asi 7 rokov no prestál som.. v športe budúcnosť nevidím, takže nato sa nechcem zamerať... vážne neviem....

som na tom podobne... z matiky mam trojku, drzim sa len tak-tak.. z fyziky zatial prepadavam... buduci rok maturujem a planujem ist na politologiu na UK, pravo do Trnavy, mozno medznarodne vztahy, sociologia alebo nieco podobne... tiez som minuly rok myslel, ze pojdem na techniku... snad ti nieco z toho bude inspiraciou, pozri si hlavne filozoficku fakultu, mozno ekonomicku atd.

MB:: GIGABYTE P55-USB3 | CPU: INTEL Core i3-540 | RAM: 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz PC10600 CL9 PATRIOT Signature Line | PSU: Seasonic S12 430W | HDD: Samsung SpinPoint 320GB | VGA: ASUS EAH5770 CuCore 1GB DDR5 | Case: CoolerMaster Dominator 690 | DVD-RW: Samsung SH-S202J | LCD: Samsung B2440L | Mouse: Roccat Kone | Keyboard: OCZ Elixir | Repro: Labtec Pulse 485 | Phone: Samsung Galaxy Spica (root + Android 2.1 + multitouch)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQFacebookTwitter
cs_skillers
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2007

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 16:27Odpovedať s citátomNávrat hore

tento rok maturujem na OA a planujem ist bud na STU SjF alebo UK informatika. moje vedomosti z informatiki a matematiky su slabe pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo, ale chcel by som studovat nejaky technicky odbor pretoze ekonomika ma moc nelaka. na ktorej z uvednych skol by som mal relativne mesie problemy zo studiom ked nemam zaklady? respektivne kde je lahsia matematika, da sa to vobec zvladnut?

SONY PCG-XG700K
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ominous
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009
Vek: 23

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 18:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Lahsiu matematiku si prebral na strednej...Na vysokych skolach (technickeho zamerania) ziadnu lahsiu matematiku nenajdes, ta je vsade rovnaka....A ak chces technicku skolu na ktorej mas relativne najlahsi priechod (podotykam relativne) tak SJF STU a MTF STU su porovnatelne...MTF mozno "lahsia" o malo. Podotykam ze zvladnut sa da vsetko, ked chces a mas volu... Vysoka je o tom ze sa ucis sam, nikto ti nic nebude podkladat pod nos jak na strednej.. Ale ked nemas ziadne strojarske zaklady a chces ist na taku skolu, tak jednoduche to mat nebudes...vidim na svojich spoluziakoch, co prisli z gympla na MTF co z toho vedia a aki su vydreti...nemali ziadne strojarske zaklady, ziadnu konstrukciu a technologiu...napr na strednej sme 2roky brali zasady technickeho kreslenia a na vyske sme to mali jeden semester par hodin, co sa absolutne nedalo stihnut ten isty objem uciva...(osobne som nikdy nebol za to aby sa to takto miesalo, ze z ekonomickej na technicku a z technickej na ekonomicku a podobne miesanice, lebo potom to aj tak vyzera a buduci inzinieri a magistri su potom na vseobecne zlej urovni)....samozrejme cest vynimkam, ktore predstavuju asi pol % ktori sa vsetko doucia samostatne..

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 19:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Keď rozmýšľaš nad informatikou, bral si do úvahy aj FIIT? IMHO je na matfyze (FMFI UK) viac matiky.

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
cs_skillers
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 20.01.10 15:04Odpovedať s citátomNávrat hore

na FIIT sa robia tusim skusky a je tam nutne vediet anglicky jazyk, anglictinu sa neucim a skusky by som nespravil takze tak

SONY PCG-XG700K
Proxy69
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.05.2008

PríspevokZaslal: St 20.01.10 17:02Odpovedať s citátomNávrat hore

na FIITke prímačky nie sú (aspoň minulý rok neboli) a angličtinu vedieť nemusíš
cs_skillers
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 20.01.10 19:58Odpovedať s citátomNávrat hore

myslil ze by ma zobrali ked nemam maturu z mat ani z informatyki a fyziku som stri roky nemal?

SONY PCG-XG700K
VoleBarhovsky
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.07.2009

PríspevokZaslal: St 20.01.10 20:23Odpovedať s citátomNávrat hore

caute chalani, je fanca, ze ma zamestnaju do firmy ako spravcu siete ak mam vystudovanu prirodovedecku fakultu v nitre na UKF(informatika, geografia - ucitelsky smer), alebo pokial to neni daka FIITka, tak to hned zmetu zo stola?
Johnnny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: St 20.01.10 21:03Odpovedať s citátomNávrat hore

kamos robi nieco podobne, nie je to celkom spravca siete ... z politologie ... takze myslim ze sancu mas

CPU: Intel C2DUO E5200 MB: GigaByte EP35 DS3L,GPU: Gainward 4670 512 MB, RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Extreme Edition,HDD:Samsung Spinpoint 320GB,PSU: Fortron 400W,Zvuk: SB Audigy,Creative T6060,Mys: Logitech MX518,Klavesnica: Razer Arctosa Silver
Notebook: Toshiba L550-1CT(17", Core i5 430M, HD 5165, 4GB DDR III, Intel SSD320 120GB + 500GB HDD), Sluchadla: AKG K514, Mys: Logitech VX Nano
Mobil: Apple iPhone 3G
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Št 21.01.10 10:21Odpovedať s citátomNávrat hore

to: VoleBarhovsky
poznam ludi, co to robia aj bez vysokej skoly

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 26.01.10 8:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Maftyz spustil takú malú infokampaň pre záujemcov o informatiku: http://www.studujme-informatiku.org/

popcorn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.05.2008

PríspevokZaslal: Pi 29.01.10 15:57Odpovedať s citátomNávrat hore

poradte kam mam ist na vysku
chodim na gympel a teraz si budeme vyberat seminare a podla seminarov aj vysoku
nejde mi moc matika a chemia takze kam by ste mi doporucili ist ak by som maturoval z Dej, NOS a nieco co by malo uplatnenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 23

PríspevokZaslal: Pi 29.01.10 17:50Odpovedať s citátomNávrat hore

a co ta bavi??

Zaslať odpoveď