|
 | | |
| Autor | Správa |
Patress.f
 Užívateľ
 Založený: 13.02.2011 Príspevky: 1
 | Zaslal: Ne 13.02.11 12:59 |   |
Zdravím, mám problém s touto doskou /K8NHA-M Grand/ po zamontovaní a pripojení disku mi pri bootovaní vypísalo "eror loading operating system". Tak som ho preinštaloval. Zvolil som partíciu.. naformátoval som ju .. prebehlo formátovanie a kopírovanie súborov .. potom nasleduje reštart a malo by nasledovať inštalovanie... no mne zase vypísalo tú hlášku.. urobil som to viac krát a na viacerých diskoch. mmomentálne mám 120GB MAXTOR P-ATA/IDE. Viete mi poradiť ako vyriešiť tento problém? čítal som a viacero ľudí ho malo práve s touto doskou.Včera som sa dočítal, že to chlap vyriešil, LOW-LEVEL formátom disku.. nasledovala inštalácia win 98 a potom upgrade na XP a išlo mu to.. vraj chipsety na tejto doske majú problémy s XP.. A teda sa chcem aj opýýtať, či sa môže vykonať low-level format aj na IDE diskoch a či bude rozdiel pri upgrade na XP z 98 namiesto surovej inštalácie. a teda aký rozzdiel tam bude.
Vopred všetkým Ďakujem. |
| |
  |
 |
peter seal
 Užívateľ
 Založený: 21.07.2008 Príspevky: 376 Bydlisko: SR-Bratislava IV
 | Zaslal: Ne 13.02.11 19:47 |   |
BIOS si skusal flashovat? |
_________________ TESLA n.p 4ever | |
   |
 |
Mischo77
 Užívateľ
 Založený: 28.03.2011 Príspevky: 15 Vek: 24
 |
rozhodne FLASH BIOS A nie low level format.... !!! |
_________________ Počítače sú ako autá...čím novšie tým viac NESPOĽAHLIVÉ.... 15 ročná skúsenosť | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |