IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @977
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Prefinancovanie hypotéky

Máte hypotéku s nevýhodným úrokom? Vymeňte ju za novú a výhodnejšiu. www.PrefinancovanieHypoteky.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

K8N Neo 4f

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Electron
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.10.2007

PríspevokZaslal: So 13.10.07 16:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Stala sa mi zaujimava vec s mojou doskou. Raz som ju pustil a nic, iba pipnutie dlhe-kratke-kratke -> grafika. Vyskusal som druhu PCIex kartu, aj predtym tam bola PCIex, ziadny vysledok, stale rovnaka sprava. Do biosu sa samozrejme nedostanem lebo hovno vidim. Ked vyberiem RAM, tak hlasi chybna ram, takze detekovat to vie.
Moze to byt tym, ze by sa nejak ten bios rozhodol prijimat iba PCI graficke karty? Mam taku vyskusat?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Tomas1
Moderátor
Moderátor

Založený: 07.04.2007
Vek: 20

PríspevokZaslal: So 13.10.07 16:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Najprv skus BIOS resetnuť pomocou jumpra A tak to skus s tou druhou grafikou

VGA: ASUS Nvidia N7600GS SILENT l HDD: Seagate 120GB ATA l CD-RW/DVD: LG H12 l PSU: Trust 370W l MONITOR: LG FLATRON L1919S l OS: XP SP3 SK l
NOTEBOOK: ASUS N71VG l
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Electron
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 13.10.07 16:44Odpovedať s citátomNávrat hore

No vykonal som a nic, vybral som bateriu, nic... Este sa pokusim zohnat nejaku PCI kartu a skusit to tak, mozno v tom je nejaky problem, ale nepocitam.
Bojim sa, ze jednoducho odisiel nejaky bridge na grafiku
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 10.07.2007

PríspevokZaslal: Ne 14.10.07 1:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslis tuto:

podobne,, od zakaznika nefunkcna u mna na stole (momentalne na obrazku uz bez ventilatorceka)

//este som sa k nej nedostal

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 14.10.07 9:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Presne ta ista. Ak zistis, co s tym je, tak napis. Ja osobne si myslim, ze by to malo byt opravitelne, lebo raz to omylom naskocilo a vypisalo, ze niekto to overclockoval v biose a pritom som s biosom nic nerobil. Mozno to naozaj staci "nakopnut" tou PCI kartou.
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: St 17.10.07 2:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Zakaznik ju uz ma vymenenu za taku istu dosku, takze to pozriem az buduci tyzden..
Okrem ineho spominal tie iste priznaky az nato, ze uz pri konci sa mu Pc sam hned zapol len zapnutim sietoveho prepinaca zo zadu na zdroji (resp. zapnutim pc do elektr. siete)

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: St 17.10.07 6:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Electron napísal:
Stala sa mi zaujimava vec s mojou doskou. Raz som ju pustil a nic, iba pipnutie dlhe-kratke-kratke -> grafika. Vyskusal som druhu PCIex kartu, aj predtym tam bola PCIex, ziadny vysledok, stale rovnaka sprava. Do biosu sa samozrejme nedostanem lebo hovno vidim. Ked vyberiem RAM, tak hlasi chybna ram, takze detekovat to vie.
Moze to byt tym, ze by sa nejak ten bios rozhodol prijimat iba PCI graficke karty? Mam taku vyskusat?

!no podrobnejsie trosku! myslim ze vsetko mas asi spravne zapojene graficka nevizaduje nejake osobitne napajanie ? mozno je naozaj chybna MB ?
Electron
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 17.10.07 8:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Roberbo napísal:
Okrem ineho spominal tie iste priznaky az nato, ze uz pri konci sa mu Pc sam hned zapol len zapnutim sietoveho prepinaca zo zadu na zdroji (resp. zapnutim pc do elektr. siete)

Ano, to je to iste, po uplnom odpojeni dosky od napajania (vybratie baterky a odpojenie od zdroja) to robi to iste. To povazujem za normalne.
Electron
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 17.10.07 8:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Night napísal:
!no podrobnejsie trosku! myslim ze vsetko mas asi spravne zapojene graficka nevizaduje nejake osobitne napajanie ? mozno je naozaj chybna MB ?

Dobre, posielam k predajcovi, ma to este zaruku. Aj tak to prestalo fungovat zo dna na den, takze chyba je zrejme v doske.
Roberbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: St 17.10.07 8:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Electron napísal:
Ano, to je to iste, po uplnom odpojeni dosky od napajania (vybratie baterky a odpojenie od zdroja) to robi to iste. To povazujem za normalne.

Trosku ine som hovoril , ..ale kazdopadne dosku daj vyreklamovat

Zaslať odpoveď