| Autor | Správa |
dixi
 Užívateľ
 Založený: 26.09.2008 Príspevky: 8236 Bydlisko: Vavrečka
 | Zaslal: Po 17.08.09 14:40 |   |
|
   |
 |
Secco2010
 Užívateľ
 Založený: 20.07.2009 Príspevky: 11 Bydlisko: Michalovce
 | Zaslal: Po 17.08.09 15:48 |   |
je nenahral si kustomizáciu, v zložke, kde máš XS++.exe vytvor zložku own_custpack - tam nakopíruj kustomizáciu. V XS++ označ kustomizáciu, s výberu vyber own custpack a flahsni to. Ostatné ti napíšem neskor, terza už musím ísť
Edit: takže, som spať. Najprv sprav tú kustomizáciu ako to píšem vyššie.
Potom to, čo máš v tom odkazu, skopíruj do prázdneho .txt súboru. Ulož to, a koncovku prepíš na .vkp . Potom ten patch aplikuj pomocou Setool2 spolu s main-om v DB2020 Bypass mode. Keď ti vyskočí okienko, tak klikni na NIE, tj. aplikuješ patch.
Ak si toto spravil, napíš  |
| |
  |
 |
dixi
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 17.08.09 17:06 |   |
Takze telefon uz spustilo normalne takze sa mi ulavilo, predtym mi tam chybal ten subor own_custpack . Ja som ten quik ..... ziskal inou formou skor nez si napisal ale tak robim to este raz lebo to aj tak nedoslo do konca. Bude to tak za 10min kedze to robim na pomalom notebooku. Vies o nejakom dobrom camdrivery alebo nejake modyfikacie do telefonu ??? Este otazka to co so mteraz robil do toho textveho suboru s priponou .vkp je jedno aky to bude mat nazov ? napr mobil.vkp ci musi tam byt presny W660i_R8BB001_Adow/w660_r8bb001_quick_access.vkp ?
Edit:/ No a je to , teraz tam idem dat toto http://se-tuning.cz/downloads/patche/W660i_R8BB001_Adow/w660_r8bb001_orange_leds_off.vkp
Tak to by sme mali, chcel by som sa ta este opytat ako sa instaluju modyfikacie, napr teraz cchem pridat camdriver1 len nwm ako to urobit. Diki za pomoc |
| |
   |
 |
Secco2010
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 17.08.09 17:45 |   |
fon pripojiš k XS++, dole vyberieš FSX a klikneš na Start FSX. Po načítaní filesystemu ideš do ifs --> settings --> camera - a do tej zložky nahraješ tvoj camdriver0.dat pomocou tlačítka "Upload". Tak isto aj s displaydriverom atď.
Ohľadom najlepšieho camdriveru a displaydriveru - to ti nik nepovie každý má svoj favorit.
Kopu driverov, flash menu, ikon, patchov, elfov a ďalších modifikácií nájdeš na iprotebe.cz, topsony.com, se-nse.com atď. |
| |
  |
 |
dixi
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 17.08.09 17:55 |   |
Aha, no a ked chcem dat napr novy obrazok stavu baterie tak tam staci zadat adresu k suboru nahrat a ono to pojde ? ci treba kopirovat tak ako ten camdriver ? A este ako obnovim operatora v pohotovostnom rezime ? A este jedna vec, k610i original nema radio a w660 ma tak ako by to malo teraz fungovat ??? Ked som radio zapol tak mi seka, lepsie povedane seklo, neda sa to nejak vyriesit ? |
| |
   |
 |
Secco2010
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 17.08.09 18:50 |   |
K610 rádio nemá tj. rádio nefunguje nemusí ťa to trápiť, ale keď ti to veľmi prekáža tak si zmeň menu ikony + menu.ml
K SYSGFX (systémové obrázky - batéria, signál atď.) - nahraješ ich pomocou patchov - nájdi si dajaké pre tvoj fon a FW, a aplikuj ich ako quick access patch (teraz už nemusíš flashovať s mainom, ale len načítaš patch a klikneš na "Write script".)
K operátorovi - nahraj si originálny layout.xml z K610 alebo si uprav layout z W660.
Tu máš origo z K610 http://www.iprotebe.cz/download-layout_original_k610.rar-file1057.html
Nahraješ ho do tpa --> preset --> system --> layout (ak sa dobre pamatám) |
| |
  |
 |
dixi
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 17.08.09 20:10 |   |
Ja tie veci pocujem 1x v zivote take take ok FW, layout.xtm neznam ale nejak to uz spravim. To menu to nemam sajnu ako spravit ale chcem lebo ked mi to radio niekto stlaci tak to zalagne a musim reset co su komplikacie naviac, radion mam v Zabave nie v menu. SYSGFX to asi viem ako to idem teraz spravit. Este jednu vec aby som ta poprosil : vsimol som si ze co mam v XS_plus_plus_3_1\own_custpack tpa tak to iste najdem v zlozke ine v telefone ma to tam byt ??? V priecinkuflash su pekne temy len sa ako temy nedaju pouzit nevies ako sa to da spravit aby to slo ? Vlastne je to len pekna hlavna ponuka. Videohovor mi stale nejde aj ked so,m to spravil podla nvodu a tie subory su v ine/cam v telefone sa k nim normalne dostanem tak uz nwm. Najlepsie by bolo keby sa mi video hovor vratil naspet namesto Track ID ak sa to da existuje nato nejaky navod ? a aky camdriver pouzivas ty ? |
| |
   |
 |
Secco2010
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 17.08.09 20:24 |   |
K610 už dávno nemám Tie zložky v iné ti nemusia vadiť, LEN ICH NEZMAŽ ! Tie flash menu musíš nahodiť do jedného priečinka vo filesysteme s XS++, a potom v danej téme, s ktorých chceš používať to menu, prepíšeš názov menu na názov nového. Je to trochu komplikovanejšie, preto ti už odporúčam, už po 3. krát, aby si sa pýtal na SE-tuning fore  |
| |
  |
 |
dixi
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 18.08.09 12:01 |   |
Stala sa mi taka vec ze som nahral 2x obrazok baterky (iny) a teraz ked zapnem mobil tak obrazok je fuc. Nevies ako to tam dam naspet ? Na to forum som uz pisal, ale toto nwm kde zaradit tak pisem tebe.
Edit:// sry ze som ti pisal SS ale mal som dojem ze sa tuna uz neukazes, kazdopadne problem opraveny, nwm ani ako, ale namiesto no pri instalacii som dal yes + pouzil som Unlock/repair v SEtoole. Dnes to uz konecne dorobim tak snad vide. Len stale mi nejde to 3GG uz som to robil min 10x a stale tam tu kameru nemam ked zapnem videohovor. |
| |
   |
 |
Secco2010
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 18.08.09 17:24 |   |
To nieje možné lol. Ja som už flashoval kopu K610 aj K530 na W660, a každému fungoval videohovor. Možno, že v Organizátoru nieje ikonka videohovoru, ale keď pojdeš na nejaký kontakt --> Možnosti tak tam musíš mať voľbu videohovor. Mimochodom, vľavo hore pri ikonke signálu, máš 3G ikonu ? |
| |
  |
 |
dixi
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 18.08.09 18:16 |   |
Lenze ono mi ten videohovor zapne len nevidim tu cameru1, dole v lavo to ma byt obraz, je to proste sive, mam T-Mobile takze ten 3G nema + tu ikonu vedla signalu tiez nemam, ale to je jedno, predtym mi to normalne slo aj bez signalu. |
_________________ Alpha MoD completed
My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5
V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre. | |
   |
 |
|