|
 | | |
| Autor | Správa |
account23
 Užívateľ
 Založený: 18.11.2010 Príspevky: 60
 | Zaslal: St 01.02.12 22:06 |   |
Ahojte, zasa akýsi problém ja viem ale učíme sa na svojich chybách prípadne keď nám niekto dobré poradí na pcfore ...
Tak na oboznámenie, mám codeigniter a na neho som spravil view template čiže všetky views sa u neho spájajú. Je to rovnaké ako v tutoriale od Yablka na zajtra. Myslím že väčšine známe...
Takže k problému. Keď volám v hocijakom súbore ktorý spadá do codeigniteru Ajaxovú metódu load, alebo post, alebo aj get a zadám tam hocijaký súbor, hocijakú cestu, tak vždy mi to načíta iba ten templat view celý ...
napríklad dám $('#niekde').load('news_view.php #content'); tak mi ajax zobrazí id content ktorý je v template view ... ale ja chcem id content ktorý je iba v news_view.php ...
dá sa to nejak obísť aby mi to načítavalo priamo z news_view ? aby to fungovalo tak ako má bez toho aby som zrušil ten hlavný template view ? ...
dík |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |