IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @946
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

Skoncoval som s nadváhou

Schudol som 20 kg, nadobudol som svaly, bez hladovania, s garanciou výsledkov. www.chudnete.sk

LEGO duplo

Zábava pre vaše deti, odpočinok pre vás! www.duplo.lego.com

Jquery Ajax metóda load aj post v spojení s codeigniter

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
account23
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2010

PríspevokZaslal: St 01.02.12 22:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, zasa akýsi problém ja viem ale učíme sa na svojich chybách prípadne keď nám niekto dobré poradí na pcfore ...

Tak na oboznámenie, mám codeigniter a na neho som spravil view template čiže všetky views sa u neho spájajú. Je to rovnaké ako v tutoriale od Yablka na zajtra. Myslím že väčšine známe...

Takže k problému. Keď volám v hocijakom súbore ktorý spadá do codeigniteru Ajaxovú metódu load, alebo post, alebo aj get a zadám tam hocijaký súbor, hocijakú cestu, tak vždy mi to načíta iba ten templat view celý ...

napríklad dám $('#niekde').load('news_view.php #content'); tak mi ajax zobrazí id content ktorý je v template view ... ale ja chcem id content ktorý je iba v news_view.php ...

dá sa to nejak obísť aby mi to načítavalo priamo z news_view ? aby to fungovalo tak ako má bez toho aby som zrušil ten hlavný template view ? ...

dík
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď