|
 | | |
| Autor | Správa |
account23
 Užívateľ
 Založený: 18.11.2010 Príspevky: 60
 | Zaslal: Ne 21.11.10 22:06 |   |
Hojte potrebujem nájsť súbor v systéme joomla v ktoróm je nakódované odosielanie údajov na databázu po registrácií ...
potrebujem aby mi zapísalo do databázi Auto Approve pre každého užívateľa čo sa zaregistruje ako 1 a nie 0 neviem ako inač to spraviť
ďakujem za pomoc |
| |
  |
 |
mariachi
 Užívateľ
 Založený: 10.09.2008 Príspevky: 103 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Po 22.11.10 15:11 |   |
Ak máš na mysli to, aby nebolo treba po registrácii užívateľské konto aktivovať (manuálne, alebo verifikačným emailom), tak to sa nastavuje v menu cez "Global configuration > System > v časti User settings nastav New user account activation na NO |
| |
  |
 |
account23
 Užívateľ
 Založený: 18.11.2010 Príspevky: 60
 | Zaslal: Po 22.11.10 16:20 |   |
nie nie toto nemyslím ale mám takú trošku viac upravenú verziu a tam je to tak že nikde v global configuration sa to nedá nastaviť
ale keď vojdem do správy užívateľov tak tam je stĺpček že Auto Approve a tam mám fajočku a krížiky a nový užívateľ keď sa registruje má krížik a musím naň kliknúť aby som mu dal fajočku takto by som musel klikať na každého samostatne a ja chcem aby každý nový mal už fajočku
to Auto Approve v skutočnosti je že keď pridá príspevok tak sa hneď publikuje a nemusí ho potvrdiť administrátor ...
//22. 11. 2010 o 15:27
hh sry už som to vyriešil kks namáhavé ak by to niekomu pomohlo tak som zmazal databázu user a do kolónky Auto Approve som hodil ako default hodnotu 1 och už len pár chýb a už bude plne funkčný webík dík za ochotu |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |