IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @942
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Micrologic IT Outsourcing

Správa počítačov a počítačových sietí. Zabezpečujeme zmluvný servis 24/365 www.micrologic.sk

Detské autíčka Baghera

Kovové, retro design, made in France Šlapacie, odrážacie, vysoká kvalita www.monniegifts.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj domov s UNIQA a my ich otvoríme zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

Kde sú vaše firemné autá?

Online sledovanie vozidiel pomocou GPS už od 18,90€/mes. Skús demo movys.sk

Joomla - registrácia - odosielanie na DB

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
account23
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2010

PríspevokZaslal: Ne 21.11.10 22:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Hojte potrebujem nájsť súbor v systéme joomla v ktoróm je nakódované odosielanie údajov na databázu po registrácií ...

potrebujem aby mi zapísalo do databázi Auto Approve pre každého užívateľa čo sa zaregistruje ako 1 a nie 0 neviem ako inač to spraviť

ďakujem za pomoc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mariachi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Po 22.11.10 15:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak máš na mysli to, aby nebolo treba po registrácii užívateľské konto aktivovať (manuálne, alebo verifikačným emailom), tak to sa nastavuje v menu cez "Global configuration > System > v časti User settings nastav New user account activation na NO
account23
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2010

PríspevokZaslal: Po 22.11.10 16:20Odpovedať s citátomNávrat hore

nie nie toto nemyslím ale mám takú trošku viac upravenú verziu a tam je to tak že nikde v global configuration sa to nedá nastaviť

ale keď vojdem do správy užívateľov tak tam je stĺpček že Auto Approve a tam mám fajočku a krížiky a nový užívateľ keď sa registruje má krížik a musím naň kliknúť aby som mu dal fajočku takto by som musel klikať na každého samostatne a ja chcem aby každý nový mal už fajočku

to Auto Approve v skutočnosti je že keď pridá príspevok tak sa hneď publikuje a nemusí ho potvrdiť administrátor ...

//22. 11. 2010 o 15:27
hh sry už som to vyriešil kks namáhavé ak by to niekomu pomohlo tak som zmazal databázu user a do kolónky Auto Approve som hodil ako default hodnotu 1 och už len pár chýb a už bude plne funkčný webík dík za ochotu
Zaslať odpoveď