IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @939
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Hypoúver s úrokom 4,3%

Teraz pre každého. K tomu poistenie nehnuteľnosti na 1. rok zdarma. www.unicreditbank.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Joomla AdsManager subkategórie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
maťo*
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2009

PríspevokZaslal: Po 25.07.11 22:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj, mohol by mi niekto povedať, či sa dá niečo robiť so zoradeným subkategórii v tomto inzertnom systéme. Príde mi to dosť chaotické, neestetické a neprehľadné. Rád by som to mal napríklad v 3 stĺpcoch, ale neviem si dať rady.

Skúšal som to tak, že som pred tento riadok, ktorý generuje všetky podkategórie danej kategórie pridal html tag LI, chcel som z toho spravit zoznam a potom to nejaky upravit v CSS.

kód:
echo '<a href="'.$subcat->link.'">'.$subcat->name.'</a>';

Dosiahol som len to, že sa to všetko zobrazilo pod sebou. Źiadne 3 stlpce som nezvladol.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 25.07.11 23:53Odpovedať s citátomNávrat hore

A otázka znie?
Ak sa to nezobrazilo tak, ako si chcel, tak je chyba v tvojom CSS (ak máš otázku na css, tak to presuniem do programovania - html a css, s joomlou to nemá moc spoločného).
Ak chceš poradiť, prečo tvoje štýly nefungujú, ukáž nám web. Ak chceš poradiť, ako zmeniť výpis, ukáž nám kód, ktorý môže za vypisovanie (bude to nejaký foreach, for, while alebo niečo podobné... nie len ten jeden riadok).

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď