IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @938
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Klávesy a piána CASIO, YAMAHA

Predaj klávesov a digitálnych pián. Výhodné ceny, doprava zdarma. www.casallia.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Joomla a WordPress

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Alastor
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.10.2010

PríspevokZaslal: Ut 17.05.11 17:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem či som túto tému zaradil správne, ale chcel by som sa spýtať na pár informácii o programe Wordpress alebo Joomla, aký je medzi neimi rozdiel alebo ktorý je lepší? Viac ma zaujíma WordPress, či je s ním ťažka práca a treba úplnu znalosť HTML a iné alebo mi HTML nebude treba?? Ovládam len HTML čo mi na tvorbu webu nestačí, aj to len len úplne začiatky. Ak máte nejake skúsenosti alebo nejake informacie a ci podporuje PHP.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: St 18.05.11 7:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Mas malo vedomosti mal by si si nastudovat najprv do coho sa pustas ... Ja osobne mam radsej WP, pre mna mala joomla iba plus v sprave uzivatelov. Ak nechces pouzivat iba temy dostupne pre dany red. sys. tak HTML je uplne minimum. Na poslednu otazku ani nema zmysel odpovedat kedze si si nedal ani namahu pozriet si tie RS kde by si odpoved nasiel. Hlavne zacni pouzivat hlavu a google, lepsie ako cakat na odpoved na fore ...

Zaslať odpoveď