IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @933
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Smobyk

Smoby hračky, detské vozidlá, trojkolky , detské domčeky, šmýkačky, kuchynky, www.smobyk.sk

Rúrová stavebnica Ganter

Robustná stavebnica ( 80 typov zverných spojov ). ELESA+GANTER www.impkontakt.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Záhradné jazierka

Všetko pre stavbu a údržbu jazierka na záhrade. Gardena Aquamotion. www.gardena.sk

5 zázračných jedál

Ktoré vám pomôžu ihneď schudnúť rýchlo, jednoducho a trvale www.news2channel.net

Je tu niekto kto zbieral SW lego?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
B.A.X.O
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.01.2008

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 14:34Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som este stale na to aky mam vek nadseny zberatel...a tak sa pytam ci je tu niekto kto to niekedy zbieral tiez, a ci to este niekde ma. a ze ci uz k tomu nema bohvieaky vztah, a tak. nechcem tu robit nejaky inzerat ze kupim/predam. ale len ma to zaujima:) pripadne ak sa vyznate v tom co ste zbierali napiste co mate alebo to aspon popiste

PS: nekritizujte temu sposobmi ze je to premale deti a tak, lebo poznam 20rocnych ludi co to zbieraju tiez...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.03.2008
Vek: 21

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 14:46Odpovedať s citátomNávrat hore

SW?? to čo? Vášnivý niesom, ale lega mám po prd**l...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
KaktusBR
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.12.2006

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 15:13Odpovedať s citátomNávrat hore

star wars lego?

ak si myslel star wars tak nemam. mna bavilo mesto a nejaku pevnost mam myslim

oj by som sa s tym aj pohral obcas
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
B.A.X.O
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 15:19Odpovedať s citátomNávrat hore

zhanam jednu figurku, kto by ju mal moze sa mi ozvat pripadne za to zaplatim, do mojej vacsej zbierky...uz ju zhanam cez 5mesiacov no bez vysledku.

tu je fotka:

http://www.mocpages.com/user_thumbnails/neodragonm@yahoo.com/www.brickshelf.com_gallery_qthering_Star-Wars_Minifigs_Hunters_lego_1_012.jpg_SPLASH.jpg

som ochotny za to zaplatit. od sumy 250sk po sumu 400sk
je to pre mna trofej...

myslim ze je ot taky mensi inzerat ale to dufam az tak nevadi
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 16:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak túto figúrku nemám, inak máš SS.

Všetko zo Star Wars čo som našiel je tu: (Sorry za kvalitu, ale je to fotené mobilom a v dosť blbých podmienkach).
http://img293.imageshack.us/my.php?image=dsc00645jt2.jpg
http://img404.imageshack.us/my.php?image=dsc00646ar5.jpg
http://img391.imageshack.us/my.php?image=dsc00648vl4.jpg
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
B.A.X.O
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 20:12Odpovedať s citátomNávrat hore

no nic extra, cakal som aspon nejakeho Sitha alebo Jediho...

nevadi, ten X-wing a veci k tomu mam, nic nove,
ale ten tank s droidmi by som bral:)
len asi nepredavas....to je skoda
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

B.A.X.O odkiaľ si?
B.A.X.O
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 22:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Bratislava > Petrzalka

ale vazne, neviem...povedz si cenu, ja moc nemozem ist vysoko lebo setrim na inu stavebnicu, ale skor by som mal zajem iba o tie figurky:) to ma tak draho ako tank aspon nevyjde
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 23:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Počuj ja ti ten "tank" darujem, len mi povedz jedno lebo nejak to neviem, keď ti pošlem balík, dá sa žeby si zaplatil ty za poštovné a ja nič nie? Chápeš čo myslím nie?
B.A.X.O
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 23:37Odpovedať s citátomNávrat hore

no dakujem to si naozaj cenim, ale myslim ze ked to davas na dobierku tak by mal platit iba ten kto to prijima, ale je to len domienka...neviem mozno z fora niekto poradi:)
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 23:48Odpovedať s citátomNávrat hore

OK, tak sa dohodneme cez SS, ja teraz nemám moc čas, tak sa ti ozvem tak v pondelok, utorok keď to pôjdem dať na poštu.
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: Pi 09.05.08 23:56Odpovedať s citátomNávrat hore

je to len domienka, dobierkou neplatis postovne, dobierkou platis to ze prevezmes balik a to cenu aku si urci odosielatel, ak chces aby si postovne platil ty, tak si daj cenu dobierky taku aku ta vide postovne,...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 0:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Využijem túto tému. Je tu niekto kto má lego ROCK RAIDERS? Potreboval by som stavebnice pod číslami 4940, 4980, 4990. Ak ich niekto má v zachovalom stave, nepoškodené a hlavne kompletné nech sa prosím ozve. Ďakujem.

PS: Nechcem zbytočne zakladať tému v bazári...
Bushranger
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.02.2009

PríspevokZaslal: Ut 28.07.09 17:48Odpovedať s citátomNávrat hore

KingTommy napísal:
Využijem túto tému. Je tu niekto kto má lego ROCK RAIDERS? Potreboval by som stavebnice pod číslami 4940, 4980, 4990. Ak ich niekto má v zachovalom stave, nepoškodené a hlavne kompletné nech sa prosím ozve. Ďakujem.

PS: Nechcem zbytočne zakladať tému v bazári...

Neviem či je tvoj záujem ešte aktuálmy, ale skús sa pozrieť do fóra www.kostky.org.

Ja by som mal záujem o staršie stavebnice Star Wars, ale aj iné, pokiaľ by niekto chcel predať, prosím o ponuky cez súkr. správu.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 28.07.09 20:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Jj pretrváva, od tej doby som nič nezohnal, všade vraveli že také nemajú už dobrých 8 rokov. Dík za link.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz, OC: Idle: 2,40GHz, Load: 3,60GHz CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12 MB: Asus P5Q-E - iP45/ICH10, sc775 GPU: ATi RADEON Sapphire HD4870 1GB, GDDR5, 750/3600MHz, OC: Idle: 100/800MHz, Load: 800/4200MHz GPU Cooler: Scythe SCVMS-1000 Musashi + 2x Gelid Silent 9 RAM: 2x2GB + 2x1GB DDR2 Corsair Twin2X XMS2 DHX 800MHz CL4 HDD: Samsung F1 640GB HD642JJ SATA + HDD Vibration Killer DVD-RW: 2x Samsung SH-S223Q LS, SATA PSU: Corsair HX520 520W Case: CoolerMaster Centurion 590 Case Cooler: Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 Rear: Enermax Magma UCMA12 Top: 2x Evercool RSF-14 Controller: Scythe KM01-BK-5.25 Kaze Master LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220 Repro: Sony SRS-D211 2.1 Keyboard: Chicony KU-0420 USB Mouse: A4Tech Laser Gamer XL-750BF USB Mouse Pad: A4Tech Gaming X7-800MP Print: Hewlett-Packard Deskjet F2180 OS: Microsoft Windows Vista Home Premium x64 SP2 Internet: Antik Plus
Zaslať odpoveď