|
 | | |
| Autor | Správa |
irup
 Užívateľ
 Založený: 24.09.2008 Príspevky: 88 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Po 20.06.11 13:02 |   |
Potreboval by som poradiť mam pocitac v ktorom bol windows xp a počítac sa reštartoval posledne dni dosť často sam od seba teploty boli normálne chcel som to preinstalovat ale reštarne sa to pri inštalacií windowsu či je to win 7 , xp alebo Vista skúšal som meniť aj Zdroj . Mechaniku Ramku Grafickú kartu HDD a teraz mi tak trosku došli nápady.mohlo by to bit CPU alebo Doska ? PC ma 2 roky.
Najďalej mi to šlo keď som inštaloval xp asi v 30 % sa mi pc Restartol pri win 7 a Vista sa resne keď idem len inštalovať. Ďakujem. |
| |
    |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9896 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Po 20.06.11 13:41 |   |
aka je teraz aktualna zostava? ktore konkretne komponenty si menil (teda typ, vyrobca)? |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme
Když neco rozeberem, tak leda buldozerem! \o/ | |
    |
 |
irup
 Užívateľ
 Založený: 24.09.2008 Príspevky: 88 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 21.06.11 19:04 |   |
| killer napísal: | | aka je teraz aktualna zostava? ktore konkretne komponenty si menil (teda typ, vyrobca)? | HDD DVD Mechaniku ramku Graficku kartu aj zdroj
Zostava je Intel® Celeron® Processor E3400 Doska GIGABYTE 1GB ram 667 mhz kingston Ati radeon HD 2600 XT |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |