IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @914
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Všetko o vašom telefonovaní

Aktivácie, info o hovoroch, sms, dátach. Ušetrite čas so zákaz. zónou Môj Orange! www.orange.sk

jazyk C pomoc s tvorbou obsahu okna

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
kotva255
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.03.2010

PríspevokZaslal: Pi 13.01.12 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

potreboval by som pomoct s programom. Viem ako vytvoriť okno, ale potreboval by som ako donho vypisovať nejaké texty, premenné, ako vytvorit nieco ako záložky (asi niečo ako v mozile tie rozne karty) kde na každej by bol nejaký iný samozrejme obsah, program mam taký, že načítava zo súboru a potom z neho počita rozne veci(to myslim že stačí), takže tieto veci potrebujem umiestniť na tie rozne "karty".

zdrojový kod asi bude najlepšie poslať mi na mail, ak sa niekomu bude chciet na to pozrieť

Za pomoc vopred dakujem

Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Pi 13.01.12 17:17Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.pcforum.sk/ponuka-prace-vf81.html (podla pravidiel onej sekcie) alebo sem hod vlastny zdrojak + popis problemu, co nefunguje. Domacu ulohu ti nikto robit nebude.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!