IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @913
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Toto nerobte: Čo ľudia pred

smrťou najviac ľutujú? Šťastie je neuchopiteľný pocit, no je tak krásny, feminity.zoznam.sk

Patria Forex - 50.000 USD

na vyskúšanie Forex obchodovania. Stiahnite si demo. Finančná páka 1:50. patria-forex.cz

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Spoľahlivý WebHosting

Viac ako 29.000 spokojných zákazníkov. Pridajte sa k nim! www.yegon.sk

Vidíme vašu bohatšiu budúcnosť

v najpredávanejšom realitnom fonde a do 30.6. bez vstupného poplatku! www.penzijna.sk

Jawakiller - webdesign

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: So 03.12.11 15:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak urobil si tam aj pekne zmeny ale niektore mi vadia.
To vyhladavanie bolo zaoblene zo spodu a velmi jemne to bolo vidno. Teraz si to zmenil tak, ze tie oble rohy sa mi biju s hranatymi. Tiez sa mi moc nepaci ze to "vychadza" z laveho ramika.

Sice do rozlozenia si pridal iba 1 ramik (najnovsie inzeraty), ale ten ti to cele este viac stlacil. Treba to trocha "nadychat". Napriklad logo sa totalne tlaci na menu, spodna cast obsahu (predajcovia, najnovsie inzeraty) sa totalne tlaci na vrchnu, atd atd.
Dalsia vec, hore davas nadpisy tej istej urovne do vnutra divu - ramiku ale v spodnej casti stranky si ich uz dal von, co si myslim ze je zle. Obsah je zlozeny z jednotlivych ramikov a su tam 3 rozne. Zvaz, ci vobec potrebujes vsetko davat do ramikov. Pretoze:

___Toto mi pride natlacenejsie:______________ nez toto:

Tak najprv si uvedom co ti treba a co ti netreba. To ze ti treba najnovsie inzeraty si uz mal vediet, mam taky pocit ze si ich tam dal preto ze si potreboval obsah niecim doplnit.
Ale to je uz v podstate jedno, prave naopak, myslim si ze sa tam zidu. Co bude v lavom hornom dive s textom lorem ipsum ? Predpokladam, ze tam bude nejaky uvod stranky, o com je a pod. To uz ale clovek vycita z obsahu, z designu a z loga. A ked uz si chce zistit blizsie info, preklikne sa na ikonku "o nas", "informacie" alebo nieco podobne. Pokial uzivatel tvoju stranku uz pozna, bude mu to tam zbytocne udierat do oci a ovela podstatnejsie budu pre neho najnovsie inzeraty ktore si skryl dolu.
Tzn. ak ti netreba ten strohy text, vyhod ho a nahrad najnovsimi inzeratmi.
Ten spodok nejak premysli, to uz necham na teba . Nejak to poprehadzuj, rozsir marginy a pod. aby sa ti to roztiahlo na spodok, popripade to nejak inac rozloz, zmen pocet predajcov ak nepotrebujes prave 4, neviem teraz ako by som to presne pravil ja.

Paticku by som zo spodu uzavrel, taky detail, ako chces.

Stranku s podobnym zameranim ti nedam lebo som nenasiel ale tu na fore je tema so zoznamom stranok pre inspraciu a inymi uzitocnymi vecami takze si to najdi ak chces. ja odporucam cssmania.com.

CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz GPU: 2x NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) MB: Asus P5NSLI RAM: 2GB ddr2 Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 250GB OS: Ubuntu 11.10 32bit & Windows 7 Ultimate 32bit
Mobil: Samsung Galaxy S2 i9100 MicroSDHC: Patriot 32GB class 10
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
jawakiller
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2010

PríspevokZaslal: So 03.12.11 19:31Odpovedať s citátomNávrat hore

dakujem ze mas na mna trpezlivost.
Co hovoris na toto http://www.ucar.cz/cz/
dufam ze to nieje reklama.

Experiment:
http://www.upnito.sk/0/ngbkpdcmqe7a325wdfn7jbgw9zwxgvqx.png
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.12.11 23:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Ten Ucar nie je zly. Neviem co konkretne by som tomu vytkol ale ako celok to na mna neposobi ako nejake designerske dielo. Po stranke funkcnosti je to dobry web. Na home prage je vsetko podstatne, stranka sa mi celkom pekne prisposobila na sirku monitora.

K novemu designu. To ako si oddelil logo s tlacitkom je dobre. Vsetko ostatne mi pride ako zle nacitana stranka.
To modre menu v ziadnom pripade. Ak sa chces pohrat s menu tak OK, urcite sa da spravit lepsie ale toto nie.

No a obsah, proste zle nacitana stranka, to je asi najvystiznejsie co sa da k tomu napisat. Mne sa teraz nechce vypisovat slohy o konkretnych chybach, ale co mi pride ako najviac nepochopitelne ako si mohol dat predajcov na koniec a tym spravit tu dieru.

Paticku si posunul nizsie ale jej predosle pozadie si tam nechal, to len moj dojem zle nacitanej stranky upevnuje .

CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz GPU: 2x NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) MB: Asus P5NSLI RAM: 2GB ddr2 Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 250GB OS: Ubuntu 11.10 32bit & Windows 7 Ultimate 32bit
jawakiller
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 04.12.11 23:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Extreme Experiment:
http://www.upnito.sk/0/uxa7q7vg4cqsrqkyhaq33sknej8pcz82.png

// pridané po 9 hodinách 56 minútach od posledného príspevku

pls comment pls rate

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 05.12.11 20:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Prestaň láskavo spamovať a píš ako človek.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 05.12.11 21:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemam moc casu takze nebudem sa az tak rozpisovat.

Prosim ta, ako ty robis designy. Otvoris PS, nakreslis oblacik a rozmyslas ako ho nazves ? Ved si premysli co chces mat na hl. strane a potom to davaj do designu. Stale to obsahovo upravujes.

Tie horne zalozky su onicom, tam budu asi kategorie aut ale proste nie su pekne. A tiez uz dbaj trochu na detaily. Zasa sa bohuzial musim opakovat. Vo vyhladavani hore mensi padding nez dolu, v spodnych divoch tiez dole si nechal miesto. Tiez uz opakujem ze paticka ti uletela pod jej vyhradeny ramik, alebo si ten ramik zabudol zmazat. myslim ten upne dole tesne nad textom peticky.

Ked uz hovorime o detailoch aj text inputy hore by sa dali krajsie nastylovat.

Tak zatial tolko. Uz sa rozhodni co chces nech to dostaneme do pouzitelnej podoby. Nejake designerske dielo z toho ale nikdy nespravis, to ta upozornujem od zaciatku.

jawakiller
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 21.01.12 15:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Asi uz finalna podoba.

http://www.upnito.sk/0/2c2maac53nqsp5vfgffxzvjqpf3k8rxy.png

Zaslať odpoveď