IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @910
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Uzavrite zmluvu s nami.

Poistite nehnuteľnosť s UNIQA a máte asistenčné služby ako bonus! www.uniqa.sk

Java Runtime Environment

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
crawn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.05.2008

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 13:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám problém s Java Runtime Environment :
Neviem prečo ale ked chcem pozerať video ale počúvať rádio na nete tak mi automaticky vypne prehliadač a ukáže mi tabulku či odoslať alebo neodoslať správu o chybe . Stále po zapnutí prehliadača alebo po čase zapnutí pc mi ukáže že : jusched.exe sa muselo ukončiť..... odoslať alebo neodoslať ...
Skúšal som preinštalovať javu a ked som zapol prehliadač tak mi vypíše že platnosť certifikátu skončila . Viete nieto čo s tím ? alebo či existuje nejak program čo má funkcie ako Java Runtime Environment ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 22:10Odpovedať s citátomNávrat hore

No myslím že javu nenahradíš. Pokiaľ používaš IE7 (na tej to mám odskúšané) tak slač ALT (aby sa ti zobrazilo menu), následne Nástroje -> Možnosti siete Internet -> Programy a druhé od hora Spravovať doplnky, tam už len zakážeš Javu.

Výsledok: Pokiaľ nebudeš Javu potrebovať bude vypnutá, teda sa ti spolu s prehliadačom nezobrazí. Pokiaľ budeš javu potrebovať, vypíše sa ti že ju máš vypnutú a rovnakým postupom ju zapneš.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
crawn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.05.2008

PríspevokZaslal: Ne 09.11.08 22:18Odpovedať s citátomNávrat hore

velmi pekne dakujem ide mi to uz konecne
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď