|
 | | |
| Autor | Správa |
crawn
 Užívateľ
 Založený: 08.05.2008 Príspevky: 156
 | Zaslal: Ne 09.11.08 13:11 |   |
Mám problém s Java Runtime Environment :
Neviem prečo ale ked chcem pozerať video ale počúvať rádio na nete tak mi automaticky vypne prehliadač a ukáže mi tabulku či odoslať alebo neodoslať správu o chybe . Stále po zapnutí prehliadača alebo po čase zapnutí pc mi ukáže že : jusched.exe sa muselo ukončiť..... odoslať alebo neodoslať ...
Skúšal som preinštalovať javu a ked som zapol prehliadač tak mi vypíše že platnosť certifikátu skončila . Viete nieto čo s tím ? alebo či existuje nejak program čo má funkcie ako Java Runtime Environment ? |
| |
    |
 |
Tominator
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.02.2007 Príspevky: 4009
 | Zaslal: Ne 09.11.08 22:10 |   |
No myslím že javu nenahradíš. Pokiaľ používaš IE7 (na tej to mám odskúšané) tak slač ALT (aby sa ti zobrazilo menu), následne Nástroje -> Možnosti siete Internet -> Programy a druhé od hora Spravovať doplnky, tam už len zakážeš Javu.
Výsledok: Pokiaľ nebudeš Javu potrebovať bude vypnutá, teda sa ti spolu s prehliadačom nezobrazí. Pokiaľ budeš javu potrebovať, vypíše sa ti že ju máš vypnutú a rovnakým postupom ju zapneš. |
| |
  |
 |
crawn
 Užívateľ
 Založený: 08.05.2008 Príspevky: 156
 | Zaslal: Ne 09.11.08 22:18 |   |
velmi pekne dakujem ide mi to uz konecne |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |