|
 | | |
| Autor | Správa |
Logik
 Užívateľ
 Založený: 23.11.2008 Príspevky: 187 Bydlisko: IP: 209.85.148.147
 | Zaslal: Po 30.01.12 15:10 |   |
Ahojte, mam problem so spustenim jar aplikacie. Starsie aplikacie funguju aj so swing, bez problemov (vo vyvojovom prostredi nejdu, ale .jar ide spustit). Po par rokoch som sa k jave vratil. Nainstaloval som novy Netbeans 7.1 & jdk 7.0.2 & jre 7.0.2 a spustenie novych skompilovanych java aplikacii funguje len vo vyvojovom prostredi. .jar subor nespusti. Cital som na nete ze jdk uz nepodporuje swing, a teda ho nepodporuje ani netbeans, ale preco potom funguju stare aplikacie so swing?
Ma s tym niekto skusenost? Vie niekto poradit? Chcem aby isla spustit aplikacia so swing po dvojkliku na .jar (alebo iny executable). |
_________________ Tajna misia: Ignorovat dlzne a makcene. | |
  |
 |
chrono
 Skúsený užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 808
 | Zaslal: Po 30.01.12 18:51 |   |
Skús ten jar súbor spustiť cez konzolu (niečo ako java -jar subor.jar) a snáď to vypíše nejakú použiteľnú chybovú hlášku. |
| |
  |
 |
Logik
 Užívateľ
 Založený: 23.11.2008 Príspevky: 187 Bydlisko: IP: 209.85.148.147
 | Zaslal: Po 30.01.12 20:19 |   |
Pise chybu | kód: | | no main manifest attribute, in yyy.jar | Ale subor manifest.mf mam v projekte. Obsah suboru manifest.mf:
| kód: | Manifest-Version: 1.0
X-COMMENT: Main-Class will be added automatically by build |
Totizto v projekte nemam triedu main, ale to nemam ani v projektoch kde to ide spustit.
// pridané po 36 minútach od posledného príspevku
Uz som prisiel na to kde je chyba. Chyba par riadkov v subore manifest.mf
Obsah suboru manifest, ktory mi tam sam hodil netbeans v linuxe, sli len tie projekty, ktore som spustal aj v linuxe:| kód: | Manifest-Version: 1.0
Ant-Version: Apache Ant 1.8.2
Created-By: 1.7.0_02-b13 (Oracle Corporation)
Class-Path:
X-COMMENT: Main-Class will be added automatically by build
Main-Class: api005.MojFrame
| Len nerozumiem preco vo windowse to neda automaticky, tak ako v linuxe. To musim rucne prepisovat tento subor? No...hlavne ze to ide. |
_________________ Tajna misia: Ignorovat dlzne a makcene. | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |