IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @020
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Elektronické vreckové slovníky

Ideálne pre štúdium a cestovanie. Veľká slovná zásoba, frázy, výslovnosť. www.slovnik.engros.sk

Koľko platí firma za PHM?

Sledujte náklady za PHM online. Zbavte sa administratívy a ušetrite movys.sk

SPOVEĎ ZRELEJ ŽENY: Týmto si

mladé ženy ničia vzťahy. Päťdesiatpäťročná Erika nemala úplne feminity.zoznam.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Štúdium nemeckého jazyka

Bratislava: Nauč sa nemčinu v Štátnej jazykovej škole. Prihlás sa teraz! 1sjs.sk

iPod

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kati123
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.12.2009

PríspevokZaslal: Št 21.10.10 8:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Chcela by som DVD prerobit do takeho formatu, aby som to mohla dat do Ipod-u. Mohli by ste mi prosim poradit nejaky program, ako prekonvertujem format DVD do takeho, aby mi to prehral Ipod.
Dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Št 21.10.10 16:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Velmi dobré skúsenosti mám s programom XMedia Recode. Má velmi jednoduché ovládanie (aj v češtine) a dá sa tam vybrať viacero kvalitou-odlišných verzií pre iPod (a aj ďalšie zariadenia). Takisto tam môžeš vložiť aj titulky z DVDčka ak potrebuješ.

Navyše je zdarma, stiahnuť si ho môžeš na http://www.xmedia-recode.de/download.html
(stránka je v nemčine, ale inštalátor je anglický a program sa dá prepnúť do CZ)

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
kati123
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.12.2009

PríspevokZaslal: Pi 22.10.10 7:25Odpovedať s citátomNávrat hore

ScorpionSX napísal:
Velmi dobré skúsenosti mám s programom XMedia Recode. Má velmi jednoduché ovládanie (aj v češtine) a dá sa tam vybrať viacero kvalitou-odlišných verzií pre iPod (a aj ďalšie zariadenia). Takisto tam môžeš vložiť aj titulky z DVDčka ak potrebuješ.

Navyše je zdarma, stiahnuť si ho môžeš na http://www.xmedia-recode.de/download.html
(stránka je v nemčine, ale inštalátor je anglický a program sa dá prepnúť do CZ)

Super dakujem velmi pekne za radu. Urcite vyskusam
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď