|
 | | |
| Autor | Správa |
Martinir
 Užívateľ
 Založený: 30.01.2011 Príspevky: 10
 | Zaslal: Št 10.11.11 18:32 |   |
Zdravim
Sorry ak to nepatrí do témy.
Vedel by mi niekto zistiť polohu ip 85.135.169.164 ?? Skúšal som rôzne stránky na ktorých to malo byť, zakaždým dalo ale iné mesto na Slovensku a tak im neverím. |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9896 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Št 10.11.11 18:44 |   |
presnu polohu len z IP adresy takto nezistis
maximalne tak polohu providera internetu dotycneho a aj to len, ked budes mat stastie
netreba brat moc vazne tie patenty z CSI a podobne |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme
Když neco rozeberem, tak leda buldozerem! \o/ | |
    |
 |
Martinir
 Užívateľ
 Založený: 30.01.2011 Príspevky: 10
 | Zaslal: Št 10.11.11 18:58 |   |
xD ... myslel som si, že to asi nepôjde, len kamarátku niekto vypisoval k**otiny na pokeci či kde to a chcela vedieť kto to bol alebo aspoň kde býva, lebo to bol anonymný nick |
| |
  |
 |
Reverser
 Užívateľ
 Založený: 03.10.2011 Príspevky: 107 Bydlisko: Piešťany Vek: 37
 | Zaslal: Št 10.11.11 19:31 |   |
Da sa zistit iba bod, ktory je zvycajne ISP a ten moze sidlit v inom meste, nez uzivatel internetu.
Da sa ale urobit nasledovne:
web RIPE network coordination centre: https://apps.db.ripe.net/search/query.html obsahuje moznost vyhladania internetoveho poskytovatela, a az napisete na adresu zastupujucu internetoveho poskytovatela, mozete sa postazovat na zakaznika ktory napisal isty prispevok na forum, oni vedia blizsie zistit z vypisu, kto a kedy bol na danom webe a co tam robil.
Az by ste ale velmi chceli zistit, kto to je, da sa na to pouzit hacking pouziatela [sniffing paketov na sieti]. Samozrejme, ze je to nelegalne, takze navod na hack tu davat nebudem.  |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |