| Autor | Správa |
MartinLee
 Užívateľ
 Založený: 30.08.2010 Príspevky: 2
 | Zaslal: Po 30.08.10 10:40 |   |
Chcem sa len podeliť o zlú skúsenosť s kúpou Notebooku z internetového obchodu www.predajpc.com ,alebo Notebook HP.SK . Ak sa chcete popýtať na cenu ,alebo sa pokúsiť o jej dohode samozrejme v rámci slušnosti ,krásne Vás pošlú preč ,aby ste neotravovali a objednali si notebook z iného obchodu. Ešte nakoniec Vám vynadajú do K.....v.Takýto prístup som ešte nezažil.Takže si radšej rozmyslite odkiaľ budete kupovať notebook.Neviem si predstaviť čo robia pri iných problémoch ako je napr. reklamácia a pod. |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4376 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Po 30.08.10 11:16 |   |
Už som to sem písal nie raz, ale opakovanie nikdy nezaškodí
http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=947 |
_________________ Nepýtajte si rady cez súkromné správy, neodpovedám na ne.
Výrok mesiaca: Rozhodujúce kritérium je pre mňa cena a kvalita (vyhráva najnižšia cenová ponuka). | |
    |
 |
MartinLee
 Užívateľ
 Založený: 30.08.2010 Príspevky: 2
 |
Super. Sorry že som si to nevšimol ,ale článok je perfektný.Takýmto tzv. obchodom treba klepnúť po prstoch.
Díky |
| |
  |
 |
Ambrobene
 Napomenutý užívateľ
 Založený: 03.02.2010 Príspevky: 1897 Bydlisko: Svit Vek: 18
 |
Pozri sa, to je už ich osobný problém, ale zákazník je pán a keď sa oni takto správajú k zákaznikom, ta ktorý normálny človek sa bude pchať debilovi do riti? |
_________________ Mýliť sa je ľudské, zotrvávať v omyle ženské
Horkýže slíže vždy a všade!!!
Her conscience calls the guilty to come home
NB: Lenovo B 560, Intel Pentium dual-core inside P6100, Intel GMA 4500, 2GB Ram, HDD 500 GB 5400 ot/min, LCD 15,6 inch, OS WIN XP SP2 | |
  |
 |
Pistuk_14
 Užívateľ
 Založený: 04.06.2009 Príspevky: 2146 Bydlisko: Rožňava Vek: 18
 |
Ta to su svine nenapchate.Citujem jeden komentar :
Bral som odtial pred rokmi 30GB disk do notebooku. Musel som to urgovat zo tri krat, kym si moju objednavku vsimli. V tej dobe to stalo asi 1100 SKK, vratane postovneho, kedze na stranke pisali, ako to dovezie kurier a ze preto je postovne tak drahe. No ale disk dosiel - a teraz sa podrzte - klasickou postou v obale od bonboniery
Nastastie mu nic nechybalo a fachci dodnes, ale odporucam sa tejto firmicke radsej vyhnut. Podla diskusii na nete som skoncil este ako jeden z tych stastnejsich.
Kazdopadne su to fuseri a podvodnici, predavaju pod X dalsimi znackami.
A neda sa s tym nic urobit ? |
_________________ Slovenskóóó | |
   |
 |
Ambrobene
 Napomenutý užívateľ
 Založený: 03.02.2010 Príspevky: 1897 Bydlisko: Svit Vek: 18
 |
Prosím ťa a kto by sa s nimi naťahoval? Mysliš že dajaky nespokojny zakaznik? Ta čo si... |
_________________ Mýliť sa je ľudské, zotrvávať v omyle ženské
Horkýže slíže vždy a všade!!!
Her conscience calls the guilty to come home
NB: Lenovo B 560, Intel Pentium dual-core inside P6100, Intel GMA 4500, 2GB Ram, HDD 500 GB 5400 ot/min, LCD 15,6 inch, OS WIN XP SP2 | |
  |
 |
|