|
 | | |
| Autor | Správa |
euthanan
 Užívateľ
 Založený: 20.11.2007 Príspevky: 375
 | Zaslal: Po 28.03.11 19:59 |   |
nejde sa mi pripojit na internet v 10 ubuntu to islo automaticky mám mobilny orange pcimcia kartu neviete mi poradit ako sa na to pripojit po pripade mam aj modem usb pre toto iste pripojenie cize mobilne. |
| |
  |
 |
majky358
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2697 Bydlisko: Žilina Vek: 18
 | Zaslal: Po 28.03.11 20:01 |   |
skús nato ísť postupne, pripojiť zariadenie, - ping - , skontrolovať TCP v zariadení - ping 127.0.0.1 - ak ping prejde ale inet nejde tak môže byť problém v nastavení brány, prípadne riešenie v PC alebo ináč . Najskôr bude najlepšie ak si skontroluješ v os sieťové nastavenia od IP adries až po celkové sieťové adaptére a pod. |
_________________ ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | | |
     |
 |
Devil_SK
 Užívateľ
 Založený: 10.02.2007 Príspevky: 1661 Bydlisko: Ziar nad Hronom Vek: 29
 | Zaslal: Ut 29.03.11 11:14 |   |
Ake mas vlastne to ubuntu, 7.04 alebo 10.10. Ake konkretne modemy vlastne mas,
Ak si dobre pametam, tak v ubuntu 7.04 chybala podpora pre tieto modemy, bolo treba popridavat, aj to nie kazdy modem isiel rozchodit, a ak aj ano dost to bolo problematicke. Treba sa zamerat na konkretny model modemu, ktory mas.
Kdezto ubuntu 10 uz ma podporu mobilneho internetu priamo v jadre, preto to islo automaticky. |
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre
My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem | |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |