IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @010
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Poistenie majetku UNIQA

Uzavrite zmluvu a získajte zdarma non-stop služby UNIQA Assistance! www.uniqa.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Internet + TV do cca 25€ / NMnV

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
issQoO
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.10.2011
Vek: 23

PríspevokZaslal: Št 27.10.11 7:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj... potreboval by som poradiť ohľadom pokiaľ možno najvýhodnejšieho poskytovateľa internetu a TV pre lokalitu Nové Mesto nad Váhom... V terajšej dobe používame (už niekoľko rokov) internet+TV od spoločnosti O-net balík službu Standard 3M (kábel) 3/1Mbps + cca 25 TV staníc v cene do 20€ (iternet samotný cca 10€)... Sťahujem max 180 kb/s a uploadujem cca 80 kb/s.

Potreboval by som teda niečo rýchlejšie v tejto cene poprípade by som prihodil nejaké to euro naviac... Pokiaľ možno bez pevnej linky... nemám vôbec prehľad v týchto veciach ale myslím si, že rýchlejšia a lepšia alternatíva určite existuje...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď