|
 | | |
| Autor | Správa |
derdis
 Užívateľ
 Založený: 25.12.2008 Príspevky: 151
 |
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť?
Nemám predstavu, koľko dát sa kedy míňa pri používaní internetu. Napríklad keby som si stiahol nejakú MP3, zrejme by som minul dáta o veľkosti tej MP3. Ale ako je to pri bežnom blúdení na internete? Dá sa to nejako priblížiť? Napríklad, ako sa míňajú dáta, keď klikám na tomto fóre? Alebo na iných fórach?
(potrebujem sa rozhodnúť, či na notebook paušál, alebo dobíjaciu kartu a ako to nadimenzovať, neviem čo znamená v praxi napr. objem 500MB, atď). |
| |
  |
 |
eMp
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
 |
Treba pouzivat merac dat napr. ConMet.
500MB je 1-2 videa na youtube a cca 5 dni citania tohto fora. Ale s mobilnym internetom na youtube zabudni. Poviem to takto 2GB vpohode minu dvaja za tyzden iba na emailoch a nejakom tom FB ci fore. |
_________________ CPU: Intel Core i5 2500k, MB: Asus P8Z68-V-PRO-GEN3, GPU: Gigabyte GF GTX560, RAM: Corsair 2x4GB 1600Mhz, HDD: Seagate 2TB | |
  |
 |
derdis
 Užívateľ
 Založený: 25.12.2008 Príspevky: 151
 | Zaslal: St 01.02.12 12:58 |   |
ConMet dnes vyskúšaný, výborná vecička, dík. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |