|
 | | |
| Autor | Správa |
beretta
 Užívateľ
 Založený: 03.02.2011 Príspevky: 1
 | Zaslal: Št 03.02.11 12:22 |   |
Ahojte, potreboval by som spraviť interaktívny model areálu.
Model areálu už mám spravený. Model je odfotený zo štyroch pohľadov, vždy pootočenie o 90°, teda sú to štyri foto. Na modeli sú samozrejme nejaké budovy.
Interaktivita by mala spočívať v tom, že by tam mali byť dve tlačítka, ktorými by sa dal vždy otočiť pohľad o 90° v požadovanom smere. Ďalej v tom, že po nájdení kurzora na budovu sa kurzor zmení na kurzor indikujúci odkaz a táto budova sa vysvieti na červeno a objaví sa popiska, kde bude názov budovy. Popiska by mala sama zmiznúť po presunutí kurzora. Budova by mala byť "klikateľná" - preto tá zmena kurzora. To znamená že po kliknutí na ňu by sa mala otvoriť nová stránka, kde budú informácie o tejto budove. Takto by to malo fungovať z každého pohľadu resp., otočenia.
Spravil som aj ukážku ako si to predstavujem:
http://www.areal.obkladanie.eu/
Po kliknutí na tlačítko by sa pohľad mal zmeniť tým spôsobom ako sa mení na ukážke. Foto jednotlivých uhlov pohľadov s jednotlivými vysvietenými budovami samozrejme mám. Predpokladám, že to bude musieť asi byť vo flashi.
Nevedel by niekto s tým pohnúť? Alebo mi niekoho odporučiť?
Kontaktovať ma môžete cez SS alebo na: anonymny.clovek@gmail.com
Odmena 30€. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |