IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @005
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Poistenie majetku UNIQA

Uzavrite zmluvu a získajte zdarma non-stop služby UNIQA Assistance! www.uniqa.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Interaktivna stranka kde sa da vyskusat python online

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
coldak
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 29.10.2008

PríspevokZaslal: St 27.10.10 12:31Odpovedať s citátomNávrat hore

no ale ved v test.py nemas ohandlovane prijmanie requestov a odosielanie responsov !!! test.py je len definicia noveho objektu Shell odvodeneho od InteractiveConsole aby si mal moznost odchytavat stdout. nemas tam ziadne obsluhy http requestov !!! mam dojem ze ani netusis co vlastne robis
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 27.10.10 13:02Odpovedať s citátomNávrat hore

coldak, to je presne to na čo som sa snažil upozorniť pár dní dozadu... dávaš mu len kód krok po krôčiku bez toho, aby sa vôbec niečo naučil
coldak
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 29.10.2008

PríspevokZaslal: St 27.10.10 13:23Odpovedať s citátomNávrat hore

no ved prave preto mu nedavam hotovy kod ale iba voditka. ale tu voditka nepomozu, chybaju zakladne vedomosti (html , javascriptu, http, pythonu, mod_python) bez nich na tomto projekte vela neurobi. skoda, lebo tato tema ma zaujala a bol som zvedavy na vysledok, nakolko sam nemam tolko casu aby som si to spravil kompletne
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 27.10.10 13:33Odpovedať s citátomNávrat hore

nevravím, že by to nebolo zaujímavé, ale je to tak ako som písal už predtým (čo píšeš teraz aj ty) - nejaví ani štipku vlastnej iniciatívy, aby sa doučil potrebné základy a to je ten najhlavnejší problém nemôže robiť predsa "online shell" ak netuší, ako funguje povedzme html, http atď
eXistenZ
Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 27.10.10 15:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak tak tu si mas chodit po rady a nie cele zadania.

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!