IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @993
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Intel extreme graphics 2

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
snow23
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 08.03.09 12:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte mam tuto graficku na zakladnej doske no externa mi nejak uz nejde a tak som to nahodil na tuto ale stale mi to nechce nainstalovat driver zdy pri instalcii napise "One or more files that are required for installation are either or corrupt. Setup will exit." to mi robi aj s tym co mam na cd od zakladnej dosky a aj ten co som stiahol z netu pls da sa to nejak nainstalovat ? alebo aspon niekde nastavit aby ta graficka mala viacej mb ? lebo pri posuvanim kolieska na nejakej stranke to dost kvalitne seka ... dakujem za pomoc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
***VIP***
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.02.2009

PríspevokZaslal: Po 09.03.09 17:19Odpovedať s citátomNávrat hore

viac mb na tej grafickej ti nepomoze skor ti to nieco brzdit
otestuj ci nemas virusi abo nieco ine
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Po 09.03.09 20:01Odpovedať s citátomNávrat hore

pokial nenainstalujes ovladace bude ti to sekat vzy, bez ohlasdu na to kolko MB jej nastavis. S tou grafikou na hry apod. zabudni, ta je pouzitelna len na 2D veci a windows samotny. ta hlaska pri instalacii naznacuje, ze mozes mat blbo stiahnuty ovladac, stiahni ho znovu.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
snow23
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 15.03.09 21:54Odpovedať s citátomNávrat hore

hm no ten ovladac som stahoval uz vela krat z rozlicnich serverov a aj s oficialneho webu a nic ... aha tak to aby som si racej kupil novu
Zaslať odpoveď