IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @987
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

PORFIX: Stavebný materiál

Materiál pre váš nový dom. Unikátne stavebné výrobky Porfix. www.Porfix.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

intel 2500 K @ AMD FX 8120

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mino_85
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 18.08.2010

PríspevokZaslal: Po 06.02.12 19:05Odpovedať s citátomNávrat hore

odpoveď je hneď v prvom poste... lebo má mATX skrinku.

MB: Gigabyte P67A-UD4 B3; CPU: INTEL Core i5 2500K @ 4,5 GHz; CPU cooler: Alpenföhn K2; RAM: 16 GB Corsair Vengeance 1600 MHz Low Profile White 1,35V /4x4 GB/ ; VGA: Gigabyte GTX 570 SuperOverclock; PSU: COUGAR GX 600; System SSD: Samsung SSD 830 128GB; Data HDD: Samsung SpinPoint F3 1 TB; Case: Fractal Design Define R3 Black Pearl; Case fans: Intake - 3x Noiseblocker Multiframe M12-S1 @ 600 rpm, Outtake - 1x Noiseblocker Multiframe M12-S2 @ 900 rpm; Fans regulator: Scythe Kaze Master 5.25" Black; LCD: 23" Samsung PX2370, Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK, Mouse: SteelSeries Ikari Laser; Mouse pad: SteelSeries QCK Mass; Audio: Creative GigaWorks T20 Series II

prosím, nepýtajte si rady cez súkromné správy, iba v témach na fóre. ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
bifrose
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.11.2011

PríspevokZaslal: Po 06.02.12 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Mate velmi slusnu predikciu ale pomylil som sa ja,alebo skor inak som to napisal,ako to bolo myslene.. zatial mam (bude) Vistu 32 bit,do noveho pojde tiez Vista,kedze mam FPP verziu je tam aj 64 bit verzia a neskor upgrade na 8 (pravdepodobne) )

co sa tyka mATX killer to uz naznacil, je to rozdiel najma vo velkosti dosky a samozrejme rozsireni,kedze sa na mensi format nezmesti tolko slotov.. inak funkcne su dosky absolutne identicke s ATX a dovodom je ta cube skrinka..

pozeral som este dnes nejake zrovnavacie recenzie a na 99,9% to vyzera na Intel..

Mino,pozeram ze mas Noiseblockery v compe, ked som vyberal fany tiez som nad nimi rozmyslal,ale nakoniec som isiel do Noctua kvoli hlucnosti.. mas ubrate na otackach,kvoli hlucnosti?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď